Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο κυνήγι της ενίσχυσης Κρόνος και ΑΕΛ, απέκτησαν Τ. Παππά και Θ. Μπριλάκη

ΕΠΣΚ
09 Ιανουαρίου 2017 / 17:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μάχη ανάμεσα στην ομάδα του Κρόνου και της ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη και παρ΄ ότι έχουν θα λέγαμε εξαιρετικό ρόστερ δεν σταμάτησαν να ψάχνουν καλύτερους ακόμα ποδοσφαιριστές για να ενισχυθούν.

Έτσι έκλεισαν από έναν ποδοσφαιριστή κάθε ομάδα και μάλιστα που παίζουν σαν κεντρικοί αμυντικοί και έχουν πολλές παραστάσεις από Β΄, Γ΄ και Δ΄ εθνική.
Ο Κρόνος παίρνει τον 32χρονο Τάσο Παππά, ο οποίος έχει παραστάσεις από Β΄ Εθνική με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, από Γ΄ Εθνική με ΑΕ Γιάννενα και Αιολικό, από Δ΄ Εθνική με Όλυμπο, Θεσπρωτό κλπ. Ένας σπουδαίος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο της άμυνας του Κρόνου, ο οποίος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟΚΚ πήρε πρωτάθλημα στην Α1 με τις Συναράδες, έπαιξε πέρσι στην Βολίδα και φέτος στον ΑΟ Κοντόκαλι την ομάδα που ξεκίνησε. Πολλοί από τους παίκτες του Κρόνου ήταν συμπαίκτες του στον ΑΟ Συναράδων και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ως το μεσημέρι της Δευτέρας 9/1/2017 που γράφεται το ρεπορτάζ και δεν φαίνεται να «χαλάει» με τίποτα αυτή η μεταγραφή. 
Από την πλευρά της η ΑΕ Λευκίμμης πήρε έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, τον Θόδωρο Μπριλάκη, με ύψος 1.90μ., είναι 24 χρόνων (γεν. 24/10/1994) που έπαιξε Β΄ Εθνική με τον Ηρακλή Ψαχνών και Γ΄ και Δ΄ Εθνική με Ρούβα, πήγε στη Γ΄ Εθνική και έπαιξε με Ερμή Ζωνιανών και τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Λουτρακίου. Κάλυψε μια θέση η ΑΕΛ που είχε αρκετά προβλήματα και αναγκαζόταν με εσωτερικές λύσεις ο Ι. Σφακιανάκης να καλύπτει τη θέση του κεντρικού αμυντικού. 
Οι δυο ομάδες φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν στις προσθήκες αυτές, αλλά το πιο πιθανό είναι ως το τέλος του Γενάρη, που λήγει η μεταγραφική περίοδος να ενισχύσουν και άλλο τις ομάδες τους.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια