Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ως την Παρασκευή οι ορισμοί αντιπροσώπων για τη Γ.Σ. της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
22 Φεβρουαρίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί η ετήσια Γ.Σ. της ΕΠΣΚ που κυρίως έχει απολογιστικό χαρακτήρα, με Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό του 2023.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί η ετήσια Γ.Σ. της ΕΠΣΚ που κυρίως έχει απολογιστικό χαρακτήρα, με Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό του 2023. Μια Γ.Σ. που αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού γνωστό είναι πως συνήθως σε αυτήν περισσότερο εστιάζουν πολλές ομάδες, μια κακή διαιτησία που είχαν,  παρά σε ποιο σημαντικά θέματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νησιού. 
Περιμένουμε και κάποιες απαντήσεις-τοποθετήσεις από την πλευρά της Ε.Ε. της ΕΠΣΚ σε διάφορες ανακοινώσεις που κατά καιρούς βγάζει η παράταξη που διοικούσε πάνω από 30 χρόνια, αλλά εξαφανίστηκε (δεν εξέλεξε ούτε ένα μέλος) στις τελευταίες εκλογές που έγιναν.
Αυτό που ενδιαφέρει την Ένωση και με έγγραφο της τους υπενθυμίζει είναι, να ορίσουν οι ομάδες τους αντιπροσώπους τους ως την Παρασκευή 24/2/2023, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η λίστα με όσες έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την ΓΓΑ, που έστειλε τη λίστα όσων είναι τακτοποιημένοι στο Μήτρώο.   
Το δελτίο τύπου
Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ενημερώνει - υπενθυμίζει, στα σωματεία μέλη της πως για τη συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 28.02.2023, βάση του καταστατικού της, άρθρο 28 και 29, δικαίωμα ψήφου έχουν τα σωματεία που ανακοινώθηκαν και επικυρωθήκαν από την ΓΓΑ( Ν.2725/1999), καθώς επίσης δικαίωμα συμμετοχής, και μόνο λόγου, έχουν τα υπόλοιπα ενεργά σωματεία.
Επίσης κάθε σωματείο-μέλος της Ένωσης εκπροσωπείται από έναν αντιπρόσωπο, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου. Με την ίδια απόφαση ορίζεται και ο αναπληρωτής του.  Ο αντιπρόσωπος και αναπληρωτής του είναι οπωσδήποτε τακτικά μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, καθώς επίσης απαγορεύεται η δια πληρεξουσίου συμμετοχής και ψηφοφορίας.
Οι ορισμοί των αντιπροσώπων μελών (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος) γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων (πρακτικό),το οποίο συνοδεύει τον ορισμό και θα κατατεθούν στην Ε.Π.Σ. Κέρκυρας το αργότερο προ τριών ημερών από τη Γ.Σ μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής.
Η προθεσμία αυτή λήγει την Παρασκευή 24.02.2022.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια