Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξανά στο χορτάρι ο Αστέρας Πετριτή από σήμερα

Γ΄ Εθνική
02 Ιανουαρίου 2017 / 11:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άδεια τριών ημερών έδωσε ο Γιάννης Χονδρογιάννης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να γιορτάσουν με τους δικούς τους την Πρωτοχρονιά.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας που πέρασε έκλεισαν με φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Κάβου, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, μοιράστηκαν γλυκά και φυσικά είχαμε ανταλλαγές ευχών για τις Άγιες Μέρες και τη νέα χρονιά.
Αυτό όμως που χαροποίησε περισσότερο όλους είναι ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι, ο Γιώργος Γαρδικιώτης, βρέθηκε στο γήπεδο και ξεκίνησε να προπονείται χαλαρά. Η επιστροφή του στα γήπεδα μπορεί να πάρει  5-6 εβδομάδες, αλλά το σημαντικό είναι ότι είναι καλά, δείχνει να έχει συνέλθει και πρέπει να ξεπεράσει και τους φόβους του από το ατύχημα που είχε. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί και σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που η απουσία του από τη μεσαία γραμμή του Αστέρα ήταν ολοφάνερη. Φυσικά όλοι περιμένουν να επιστρέψει για να δώσει ποιότητα στην ομάδα. Μάλιστα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χονδρογιάννης αφού τον είχε παίκτη στις ομάδες της Κ20 του ΑΟΚ Κέρκυρα.
Η επιστροφή τη Δευτέρα στις προπονήσεις για την προετοιμασία του ματς-φωτιά με την Αμβρακία θα θα συνδυαστεί με την επιστροφή στην ομάδα των Νίκου Γεωργοπάλη και Δημήτρη Στούπα, δυο παίχτες που ήταν πέρσι όλη η επιθετική γραμμή της ομάδας με πολλά γκολ). Πολύ πιθανόν να μπορούν να αγωνιστούν στο ματς με την Άρτα στις 8 Ιανουαρίου.
Η αποθεραπεία του Χρ. Γαστεράτου συνεχίζεται, καθώς ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς τον έχει αφήσει ένα μήνα εκτός ομάδας. Ο παίχτης, αν και προπονείται κανονικά και δεν είναι 100% έτοιμος, φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα, όπως και οι Σπ. Τούπας και Νικομάνης που ξεπερνούν τα προβλήματα.
Ένας Αστέρας χωρίς προβλήματα ευελπιστεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του το 2017, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με νίκη επί της Αμβρακίας Κωστακίων, μιας ομάδας που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις δυο βαθμούς όμως διαφορά από τον Αστέρα.