Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ορισμός του ντέρμπι, ανάμεσα στον Πετριτή και την Λευκίμμη

Γ ΕΘΝΙΚΗ
15 Δεκεμβρίου 2022 / 18:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Εκστρατεία το Σάββατο οι φίλοι της ΑΕΛ για το ματς με Αστέρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το σαββατιάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης έρχεται σε μια περίοδο όπου και οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι και θα αρχίσει στις 3 μ.μ. αφού εκεί είναι αναγκαστικά γηπεδούχος ο Αστέρας.
Οι δυο ομάδες καίγονται για το τρίποντο, η ΑΕΛ γιατί θέλει να μείνει σε τροχιά κορυφής (είναι 2η και μόλις 1 βαθμό πίσω), ενώ ο Αστέρας μετά από 5 αγώνες χωρίς νίκη, θέλει τρίποντο να ξεφύγει από το βάθος του βαθμολογικού πίνακα.
Το ματς σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο, αφού όλη η Κέρκυρα θα ήθελε να το δει, αλλά θα σταθούμε στους Λευκιμμιώτες. Και αυτό γιατί σαφώς είναι περισσότεροι και προγραμματίσουν «εκστρατεία» στην πόλη, αφού θα βάλουν πούλμαν για την μεταφορά των φιλάθλων με κόστος 5€ το άτομο, με την αναχώρηση να ορίζεται στις 13.00 από την Πλατεία Αγίου Αρσενίου.
Αγωνιστικά και οι δυο ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, βέβαια η ΑΕΛ είναι πιο πεπειραμένη στην κατηγορία στην οποία βρίσκεται έξι συνεχόμενα χρόνια, αλλά το παιγνίδι θα είναι ανοικτό για τις δυο ομάδες του Νότου, με την ευχή όλων να είναι όμορφο, σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός ας κερδίσει.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια