Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για την ομάδα του Taekwondo Ηρακλή Κέρκυρας στη Χαλκιδική

Taekwondo Ηρακλή Κέρκυρας
21 Nov 2022 / 10:24
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συμμετείχε με έξι αθλητές: Σκαρμούτσο Γεώργιο, Μασωνίδη Παναγιώτη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο, Χειμαριό Δημήτριο, Πουλιάση Βασίλειο - Θαλή και την Παπαδοπούλου Βασιλική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του Taekwondo Ηρακλή Κέρκυρας ταξίδεψε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής για να λάβει μέρος στους αγώνες για το Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON DO - "ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ" στις 19 & 20 Νοεμβρίου στο κλειστό στάδιο Πολυγύρου.
Συμμετείχε με έξι αθλητές: Σκαρμούτσο Γεώργιο, Μασωνίδη Παναγιώτη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο, Χειμαριό Δημήτριο, Πουλιάση Βασίλειο - Θαλή και την Παπαδοπούλου Βασιλική.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έκλεισε η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Κυπέλου για τον ΗΡΑΚΛΗ με τους αθλητές Πουλιάση Βασίλειο - Θαλή να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα -53 κιλά, στην κατηγορία παίδων έγχρωμων ζωνών και Σκαρμούτσο Γεώργιο, το χάλκινο στα -49 κιλά στην κατηγορία παίδων έγχρωμων ζωνών. Οι αθλητές, Πρωτοψάλτης Αθανάσιος & Χειμαριός Δημήτριος  αγωνίστηκαν δυνατά χωρίς να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο.

Την δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου Κυπέλου Tae Kwon Do, αγωνίστηκαν οι : Βασιλική Παπαδοπούλου και ο Παναγιώτης Μασωνίδης.

Για τους δύο αθλητές, ο πρώτος αγώνας ήταν νικηφόρος όμως ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγο τραυματισμού και η Βάσω μετά από έναν δυνατό και ριψοκίνδυνο αγώνα δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Πολύ καλή εμφάνιση και για τους δύο! Ο τελικός απολογισμός από το διήμερο είναι ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Όλοι οι αθλητές είχαν πολύ καλές εμφανίσεις και αποκόμισαν ακόμα μία εμπειρία με τη συμμετοχή τους στους αγώνες κυπέλου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.