Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάχες στο κύπελλο για 5 εισιτήρια που οδηγούν στους 8   

ΕΠΣΚ
08 Nov 2022 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου έχουμε αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα προκριθούν 5 ομάδες οι οποίες θα πάρουν μέρος στα προημιτελικά, μαζί με Όλυμπο και Κεραυνό Αγ. Νικολάου,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου έχουμε αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα προκριθούν 5 ομάδες οι οποίες θα πάρουν μέρος στα προημιτελικά, μαζί με Όλυμπο και Κεραυνό Αγ. Νικολάου, που ήδη έχουν περάσει χωρίς αγώνα μετά την κλήρωση και τον ΑΟ Παξών που ήδη έχει προκριθεί σε βάρος του Αχιλλέα Νυμφών.

Αυτό έγινε επειδή ο Αχιλλέας Νυμφών δεν πήγε να αγωνιστεί στο 1ο ματς, μηδενίστηκε και αποκλείστηκε από το θεσμό. Στην περίπτωση αυτή η Ένωση είχε προβλέψει και στην συμπληρωματική της προκήρυξη (29/9) αναφέρει:

«Για την ομάδα η οποία παραιτείται και δεν κατέρχεται ν’ αγωνιστεί σε προγραμματισμένο αγώνα κυπέλλου ή αποχωρεί από τη διοργάνωση, εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και ειδικότερα, προβλέπονται κυρώσεις για τις παρακάτω περιπτώσεις:

α) Ομάδα η οποία αποχωρεί από αγώνα Κυπέλλου πριν τη λήξη του κανονικού χρόνου

(συμπεριλαμβανομένης και της τυχόν παράτασης καθώς και του χρόνου εκτέλεσης των πέναλτι) ή η ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί σε προγραμματισμένο αγώνα κυπέλλου τιμωρείται με απώλεια του αγώνα ο οποίος κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας 0-3 και αποκλεισμό από τους υπόλοιπους αγώνες του Κυπέλλου και επιπλέον επιβάλλεται χρηματική ποινή των 200€».

Οι αγώνες είναι διπλοί και κάποιες ομάδες μετά το αποτέλεσμα του 1ου ματς ήδη βρίσκονται με τα δυο πόδια στους «8» (Αστέρας Πετριτή, Κάβος, ΑΟ Κέρκυρα), ενώ ΑΕ Λευκίμμης και Οδυσσέας έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

Το πρόγραμμα και η διαιτησία, σε παρένθεση το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα:

Νότιος Όμιλος

Αναγ. Περιβολίου –  Αστέρας Πετριτή   (0-5)

Διαιτητές: Κάντας, Σταμάτης, Αγιώτατος

Βολίδα – ΑΟ Κάβος        14:45                    (0-3)                                     

Διαιτητές: Βλάσσης, Μπαλός, Κυπριώτης

ΑΕ Λευκίμμης  – Κρόνος Αργυράδων      (0-0)

Διαιτητές: Γιούργας, Γραμμένος, Σατκλίφ

Βόρειος Όμιλος

Οδυσσέας -Ολυμπιάδα                                                (2-1)

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Μάρτης, Βασιλείου

ΑΟ Κέρκυρα –  ΑΕ Κανονιού  17.15          (3-0)

Διαιτητές: Μιχαλάς, Ίσερης, Μπαλός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια