Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για τον μικρό Νικόλα, φιλανθρωπικό τουρνουά το Σάββατο

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
07 Οκτωβρίου 2022 / 15:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (Σφακιανάκης) το Σάββατο θα έχουμε ένα ακόμη φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει το αθλητικό κέντρο και ο ΠΑΟ Σφακιανάκης, για ενίσχυση του μόλις 3,5 ετών Νικόλα που βρίσκεται για θεραπεία στην Αθήνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (Σφακιανάκης) το Σάββατο θα έχουμε ένα ακόμη φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει το αθλητικό κέντρο και ο ΠΑΟ Σφακιανάκης, για ενίσχυση του μόλις 3,5 ετών Νικόλα που βρίσκεται για θεραπεία στην Αθήνα. Θα έχουμε συμμετοχή οκτώ ομάδων, το πρωί (από τις 9.30) θα παίξουν οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού με τις αντίστοιχες του Ολύμπου, με παιδιά κατηγοριών 6, 8,10 και 12 ετών.    

Το απόγευμα τα παιγνίδια θα ξεκινήσουν στις 16.30 και θα πάρουν μέρος ο Αστέρας Πετριτή, ο ΑΟ Κέρκυρα, ο ΠΑΟ Κορακιάνας, ο ΠΑΟ Σφακιανάκης, η Ομόνοια και η ΑΕ Κανονιού. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι μικρότερης διάρκειας (40 λεπτά) και καλό είναι για τους φίλους του ποδοσφαίρου να πάνε στο γήπεδο να δουν τις ομάδες, αλλά κυρίως να στηρίξουν την προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του Νικόλα.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει


Ο Νίκος Κουρσάρης 3,5 ετών από τη βόρεια Κέρκυρα δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και ένα χρόνο. Τον Οκτώβριο του 2021 διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στο θώρακα με μετάσταση στα οστά και στο μυελό των οστών - ανθεκτικό νευροβλάστωμα 4ου βαθμού. Ο αγώνας συνεχίζεται για το μικρό Νικόλα και την οικογένεια του όπου βρίσκονται σε ογκολογικό τμήμα της χώρας , μακριά από το σπίτι τους!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια