Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά έξι ακαδημιών για την «Πίστη»

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
16 Μαρτίου 2022 / 17:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φιλανθρωπικό τουρνουά που θα γίνει την Κυριακή 20 Μάρτη στο γήπεδο της Κασσιόπης έχει ενεργοποιήσει όλες τις Ακαδημίες της Βόρειας Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φιλανθρωπικό τουρνουά που θα γίνει την Κυριακή 20 Μάρτη στο γήπεδο της Κασσιόπης έχει ενεργοποιήσει όλες τις Ακαδημίες της Βόρειας Κέρκυρας. Η «Πίστη» είναι ένας «Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, παιδιών με παθήσεις καρκίνου» και όλα τα έσοδα θα πάνε εκεί.

Την πρωτοβουλία της Ιόνιας Ακαδημίας και του Μ. Ροκίδη την στήριξαν από την 1η στιγμή  τόσο η ΕΠΣ Κέρκυρας, αλλά και οι ΑΧΕΠΑ και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, ενώ οι Ακαδημίες των ομάδων του Βορρά (Θιναλιακός, Αχιλλέας Νυμφών, Οδυσσέας Αυλιωτών, Ολυμπιάδα Καρουσάδων/ΠΑΟΚ, Δίας Κασσιόπης)  θα είναι όλες εκεί και θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, όπως βέβαια και η Ιόνιος Ακαδημία.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι αξίζει τον κόπο να βοηθήσουμε όλοι, είναι «ιερός»  ο σκοπός  του τουρνουά και  μάθημα ζωής για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος και θα νοιώσουν ότι με αυτή τη συμμετοχή τους στηρίζουν άλλα παιδιά της ηλικίας τους με προβλήματα υγείας.    

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 10.00 και όσοι περισσότεροι γονείς, αλλά και άνθρωποι με ευαισθησίες μπορούν, θα πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο της Κασσιόπης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια