Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλανθρωπικός αγώνας από έξι ομάδες παλαιμάχων

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
01 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη φορά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας δείχνουν την αλληλεγγύη τους με τη συμμετοχή τους σε αγώνα ποδοσφαίρου Φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη φορά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας δείχνουν την αλληλεγγύη τους με τη συμμετοχή τους σε αγώνα ποδοσφαίρου Φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Έξι ομάδες άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου προπονητών και της Ένωσης με την στήριξη του Ολύμπου το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη θα «παίξουν» για να βοηθήσουν.

Ένα παιδί γιος ανθρώπου του ποδοσφαίρου που είναι γνωστός στο νησί μας, έχει πρόβλημα, τα έξοδα νοσηλείας είναι τεράστια, ξέρουμε πολύ καλά ότι το κράτος δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις  πολλά δεν τα καλύπτει και έρχεται η θέληση και η ανθρωπιά κάποιων για να δώσουν χέρι βοήθειας. Προτροπή, όλοι μας να βοηθήσουμε στη δύσκολη αυτή στιγμή τον άνθρωπο που έχει ανάγκη και με όποια τρόπο μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά αυτή την προσπάθεια.  

 

Η ανακοίνωση

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας με  συνδιοργανωτές  την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας και το Δ.Σ. του σωματείου ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, σας καλούν στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχών στο γήπεδο του ΟΛΥΜΠΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 με ώρα έναρξης 19.30.

Συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες Παλαίμαχών:

1 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

2 ΟΛΥΜΠΟΣ

3 ΡΟΜΑ

4 ΑΣΤΕΡΑΣ

5 ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ

6 ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ

 Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώθηκε μετά από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚ  και τα ζευγάρια είναι τα εξής:

19:30 ΑΟΚ -ΑΣΤΕΡΑΣ

20:15. ΡΟΜΑ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

21:00. ΟΛΥΜΠΟΣ-ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ

 Οι διάρκεια των  παιχνιδιών 2χ20

Παρακαλούμε η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε έναν δικό μας άνθρωπο (του ποδοσφαίρου).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια