Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο  η τετράκοπος του ΝΑΟΚ στην Καστοριά

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
18 Ιουλίου 2022 / 16:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο 88ο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που έγινε στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο 16 & 17/7/2022 πήρε μέρος ο ΝΑΟΚ και η παρουσία του κρίνεται θετική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο 88ο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που έγινε στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο 16 & 17/7/2022 πήρε μέρος ο ΝΑΟΚ και η παρουσία του κρίνεται θετική. Το χάλκινο μετάλλιο της τετρακώπου των παίδων ήταν που ξεχώρισε, ενώ Καλά πλασαρίσματα είχαμε για Μοναστηριώτη και δίκοπο χωρίς πηδαλιούχο.

Στους αγώνες αυτούς ο ΝΑΟΚ πήρε μέρος με 6 πληρώματα και έντεκα κωπηλάτες και κωπηλάτριες.

 

Τα αποτελέσματα

Στην τετράκοπο παίδων με πηδαλιούχο ο ΝΑΟΚ πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τους Νοταρόπουλο Κ., Πρίφτη Αγ., Μιλιορίζο Σπ., Γούση Ι., Πελάη Γ.

Στο σκιφ παίδων ο Μοναστηριώτης Αχ., πήρε την 6η θέση.

Στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούλο με πλήρωμα τους Τραϊανόπουλο Αγ. και Βλαχόπουλο Δ. ο ΝΑΟΚ πήρε την 7η θέση.

Στο σκιφ κορασίδων η Έλενα Διαβάτη πήρε την 10η θέση.

Δεν πέρασαν στην τελική δωδεκάδα η Ε. Φερούση στο σκιφ κορασίδων και ο Αν. Πατούνης στο σκιφ παίδων.

Στην Καστοριά πήγε και ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Δημουλής, ο γεν. γραμματέας κ. Άκης Παυλογιάννης, ο έφορος του κωπηλατικού κ. Σπιτιέρης Σπύρος, ο έφορος αγκαταστάσεων κ. Σκούρτης Φ., ο επίτιμος  πρόεδρος κ. Κ. Παυλογιάννης και οι προπονητές Αλέξανδρος Δαφνής και Γιώργος Νοταρόπουλος.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια