Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή στις υποχρεώσεις για Αστέρα με τον Τηλυκράτη

Γ΄ Εθνική
08 Δεκεμβρίου 2016 / 09:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από δυο εβδομάδες, επιστρέφει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Πετριτή, αφού η απεργία που κήρυξε η ΠΝΟ ήταν αιτία να μην παίξει το ματς της περασμένης Κυριακής με την Ιστιαία,

ματς που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Έτσι με βάση το πρόγραμμα, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή, εδώ στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, μια άλλη ομάδα από τα νησιά του Ιονίου, τον Τηλυκράτη Λευκάδας, σε ένα ματς που η ομάδα του Αστέρα, το θέλει πολύ περισσότερο, επειδή βαθμολογικά είναι ανάγκη να ανέβει πιο ψηλά και να αφήσει μακριά τις δυο τελευταίες ομάδες στο πρωτάθλημα, με στόχο να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Η επιστροφή του Αστέρα σημαίνει και επιστροφή των τραυματιών ποδοσφαιριστών, αφού πέραν των Γαρδικιώτη και Κατσίβελα, που θα είναι μήνες ακόμα έξω, φαίνεται ότι οι Νικομάνης, Γαστεράτος και Σπ. Στούπας επιστρέφουν και ενισχύουν την ομάδα, με τους δυο τελευταίες να μην είναι 100% έτοιμοι, αλλά να υπολογίζονται από τον Γιάννη Χονδρογιάννη για την μάχη με τον Τηλυκράτη.
Μπορεί να είναι σε προτεραιότητα το ματς με τον Τηλυκράτη για τον Αστέρα, παράλληλα όμως ψάχνει παίκτες για να ενισχυθεί την μεταγραφική περίοδο που αρχίζει μετά από τρεις εβδομάδες, αφού το ρόστερ της ομάδας είναι συρρικνωμένο και  δεν θα μπορούν να βοηθήσουν και οι τραυματίες Γαρδικιώτης και Κατσίβελας, ενώ τραυματισμοί και κάρτες αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο την ομάδα και αν θέλει να μείνει στην Γ΄ Εθνική, θα πρέπει να αποκτήσει 3-4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές ικανούς να μπουν στην ενδεκάδα. Βέβαια υπάρχει όπως παντού μεγάλη δυσκολία στο οικονομικό κομμάτι αλλά οι άνθρωποι του Αστέρα πασχίζουν για το καλύτερο.