Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελικός Κ14 Αστ. Λιαπάδων/Κοντόκαλι – ΠΑΟ Σφακιανάκης

ΕΠΣΚ
10 Ιουνίου 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τελικός του Παιδικού πρωταθλήματος Κ14 ορίστηκε από την Ένωση να γίνει το Σάββατο 11 Ιουνίου στο γήπεδο του Ολύμπου και να ξεκινήσει στις 19.00.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τελικός του Παιδικού πρωταθλήματος Κ14 ορίστηκε από την Ένωση να γίνει το Σάββατο 11 Ιουνίου στο γήπεδο του Ολύμπου και να ξεκινήσει στις 19.00. Ένας τελικός ανάμεσα στην ομάδα που προέρχεται από την συνεργασία Ακαδημιών των ομάδων Αστέρα Λιαπάδων και ΑΟ Κοντοκαλίου, με αντίπαλό τους την αντίστοιχη Ακαδημία του ΠΑΟ Σφακιανάκη.

Για να φτάσουν στον τελικό οι δυο ομάδες απέκλεισαν ο Αστέρας Λιαπάδων/ΑΟ Κοντόκαλι τον ΟΦΑΜ με 1-0 χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Αράθυμος και ο ΠΑΟ Σφακιανάκη τον Ορφέα με 1-0, με τον Γεωργουλά να είναι ο σκόρερ της ομάδας. Όπως ενημέρωσε η Ένωση αγώνας για 3η και 4η θέση, των ηττημένων στους ημιτελικούς δεν προβλέπεται από την συμπληρωματική προκήρυξη.

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

Ορισμός Τελικού αγώνα πρωταθλήματος Υποδομών Κ14

Σας ανακοινώνουμε τον Τελικό Αγώνα του πρωταθλήματος Υποδομών Κ14, ο γηπεδούχος αναδείχθηκε μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ14

Γηπ. Ολύμπου : Σάββατο 11.06.2022, 19.00 ΑΟ Αστ. Λιπάδων/ΑΟ Κοντόκαλι -  ΠΑΟ Σφακιανάκης

Σας διευκρινίζουμε και την διαδικασία σχετικά με τον Τελικό Αγώνα και τι προβλέπεται σε ότι αφορά την ανάδειξη του πρωταθλητή με βάση την συμπληρωματική προκήρυξη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ14

1. Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν όμιλο των δέκα τριών (13) ομάδων, και οι αγώνες θα γίνουν σε έναν γύρο. Συνολικά θα διεξαχθούν 13 αγώνες.

2. Μετά το τέλος των αγώνων τα σωματεία που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες

θέσεις στην βαθμολογική κατάταξη θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες χιαστί, Α Χ Δ

και Β Χ Γ. Θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα των σωματείων που κατατάχθηκαν στην 1η και 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που τερμάτισε

στην ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια