Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η «μάχη των μαχών» ΑΕ Λευκίμμης-Μακεδονικός

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΛ
05 Απριλίου 2022 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτσι όπως ήθελαν κάποιοι και οδήγησαν την «Βασίλισσα του Νότου» σε ήττα από τον Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτσι όπως ήθελαν κάποιοι και οδήγησαν την «Βασίλισσα του Νότου» σε ήττα από τον Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας, φτάσαμε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος που θα γίνει στο γήπεδο της Λευκίμμης την Τετάρτη στις 16.00 και πρέπει να χαρακτηριστεί σαν  «μάχη των μαχών» ανάμεσα σε ΑΕΛ και Μακεδονικό. Ένα ματς μια κατηγορία και για τις δυο ομάδες, αφού η κερκυραϊκή ομάδα παίζει για την ύπαρξη της στη Γ΄ Εθνική (και όχι μόνο), ενώ ο Μακεδονικός για να κρατήσει την 1η θέση και να φτάσει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.  

Ένα παιγνίδι που η ομάδα της Λευκίμμης καλείται να δώσει αποδεκατισμένη, αφού τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές Πουλημένος, Πανταζής,  Κωστακιώτης και Τσολάκης δεν θα αγωνιστούν αφού δέχθηκαν κόκκινη κάρτα στη «σφαγή της Ημαθίας». Ο προπονητής Π. Κορομπόκης πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά, αλλά πιστεύουμε ότι η ψυχή της ομάδας είναι τέτοια που όποιοι και να κληθούν θα ανταποκριθούν στο ματς αυτό.

Από την πλευρά του ο Μακεδονικός θέλει μόνο νίκη για να κρατήσει την 1η θέση (σε ισοβαθμία με την Κοζάνη έχει μειονέκτημα) και φυσικά από το βράδυ της Τρίτης που θα είναι στην Κέρκυρα θα σχεδιάζει τον τρόπο που θα φτάσει σε αυτήν, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα δεν θα είναι δύσκολα, αλλά υπερβολικά δύσκολα γι αυτόν.

Θ λέγαμε ότι επειδή το ματς είναι ειδικών συνθηκών και η ΑΕΛ θέλει στήριξη, όχι απλά όλοι οι φίλαθλοι της Λευκίμμης, αλλά και όλης της Κέρκυρας να βρεθούν στο γήπεδο και κόσμια να στηρίξουν την ομάδα. Προσοχή γιατί καραδοκούν πάρα πολλοί για να αμαυρώσουν την όμορφη πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια στην κατηγορία.  

Η ΕΔ/ΕΠΟ έκανε άλλο ένα ατόπημα, ορίζοντας διαιτητές από την Κόρινθο, μάλιστα θα υπάρχει και 4ος στο ματς αυτό και είναι από την Κόρινθο οι: Διαιτητής ο  Ι. Ρούτσης, βοηθοί οι Αθ.  Μπουρτζοβίτης, Π. Σπηλιώτης και 4ος Διαιτητής ο Δ. Μπεκιάρης.

Το ματς Αστέρα Καληράχης-ΟΦΑΜ θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, αφού την Τετάρτη 6/4 υπάρχει  απεργία και στα πλοία της γραμμής (ο Μακεδονικός προγραμμάτισε να είναι Τρίτη βράδυ στην Κέρκυρα και θα φύγει Πέμπτη πρωί).

 

Πρόγραμμα (22η αγωνιστική)

Τετάρτη 6/4/2022 ώρα 16.00

Μ. Αλέξανδρος – Εδεσσαϊκός

Θύελλα Σαρακηνών – Φ.Σ. Κοζάνης

ΑΕ Λευκίμμης – Μακεδονικός

ΑΕ Ποντίων – Ποσειδών Μηχανιώνας

ΑΣ Γιαννιτσά – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Κυριακή 10/4/2022 ώρα 15.00

Αστέρας Καληράχης – ΟΦΑΜ

 

Βαθμολογία

Μακεδονικός               46

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   44

Εδεσσαϊκός                 36

ΑΕΠ Κοζάνης               36

Θύελλα Σαρακηνών    33

Ποσειδών Μηχαν.       32

ΑΕ Λευκίμμης                        30

…………………………………….

Μ. Αλέξανδρος            30

ΟΦΑΜ                                    21

ΑΣ Γιαννιτσά                19

Αστέρας Καληράχης   13

Ηρακλής Αμπελοκ.      13

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια