Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίζει την παραμονή της η ΑΕΛ, εκτός με Μ. Αλέξανδρο

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΛ – ΟΦΑΜ
01 Απριλίου 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική (21η) και το τοπίο για τις Κερκυραϊκές ομάδες θα ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά την Κυριακή, εκεί όπου η ΑΕ Λευκίμμης θα δώσει τη μάχη παραμονής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική (21η) και το τοπίο για τις Κερκυραϊκές ομάδες θα ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά την Κυριακή, εκεί όπου η ΑΕ Λευκίμμης θα δώσει τη μάχη παραμονής. Και αυτό γιατί όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας και με βάση τα ματς που απομένουν, η «Βασίλισσα ου Νότου» θα παίξει τους κόπους μιας χρονιάς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο.

Είναι ένα ματς που εφ΄ όσον η ΑΕΛ νικήσει ή δεν χάσει την κρατάει στην κατηγορία,  σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, πρέπει να βγουν τα κομπιουτεράκια, αλλά πάντα η τελευταία αγωνιστική κρύβει εκπλήξεις και στην Ελλάδα «περίεργα» αποτελέσματα. Άρα η ΑΕΛ θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της την Κυριακή, αφού την ερχόμενη Τετάρτη στο φινάλε του πρωταθλήματος παίζει με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό και δεν θα θέλει στο ματς αυτό να παίξει όλη τη χρονιά. Από την Πέλλα θα είναι διαιτητές οι Κ. Σιδηρόπουλος,,  Γ. Κεσισόγλου και  Δ. Αδραμάνης.

Ο ΟΦΑΜ που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, θα παίξει για το γόητρο, θέλει νίκη επί του ουραγού Ηρακλή Αμπελοκήπων στο τελευταίο εντός έδρας ματς του φετινού ταξιδιού. Διαιτητής στο ματς αυτό θα είναι η Ειρήνη Πιγγίου με βοηθούς τους Λ. Λιαμιρά και Δ.  Μώκος από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

 

Πρόγραμμα (21η αγωνιστική)

Κυριακή 3 Απρίλη  2022 ώρα 15.00

Μ. Αλέξανδρος – ΑΕ Λευκίμμης

Μακεδονικός – ΑΕ Ποντίων

Ποσειδών Μηχανιώνας – Γιαννιτσά

Εδεσσαϊκός – Θύελλα Σαρακηνών

ΦΣ Κοζάνη - Αστέρας Καληράχης

ΟΦΑΜ -  Ηρακλής Αμπελοκήπων

 

Βαθμολογία

Μακεδονικός               43

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   41

Εδεσσαϊκός                 36

ΑΕΠ Κοζάνης               36

ΑΕ Λευκίμμης                        30

Θύελλα Σαρακηνών    30

Ποσειδών Μηχαν.       29

…………………………………….

Μ. Αλέξανδρος            27

ΟΦΑΜ                                    20

ΑΣ Γιαννιτσά                19

Αστέρας Καληράχης   13

Ηρακλής Αμπελοκ.      12


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια