Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σφαγή της ΑΕΛ στην Ημαθία, έχασε στο 98΄, 2-1

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
03 Απριλίου 2022 / 18:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μία από τις μεγαλύτερες διαιτητικές σφαγές στο ποδόσφαιρο έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στον αγώνα ανάμεσα στον Μ. Αλέξανδρο και τον ΑΕ Λευκίμμης.

Ο διαιτητής από την Πέλλα Σιδηρόπουλος κατάφερε να αφήσει τη Λευκίμμη να παίξει 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο αφού απέβαλε τον Πουλημένο ενώ έδωσε σε βάρος της τρία πέναλτι, το τελευταίο στο 98΄ για να μπορέσει με αυτό να κερδίσει η γηπεδούχος και να φέρει τη Λευκίμμη με το ένα πόδι στον υποβιβασμό.

Η ΑΕΛ που πήγε με στόχο να μην χάσει τουλάχιστον σε αυτό το ματς, προηγήθηκε στο 15΄ με τον Γαστεράτο, αλλά οι γηπεδούχοι με πέναλτι στο 24΄ που  χτύπησε ο Αβραμόπουλος, έκαναν το 1-1.

Ο διαιτητής βρήκε την ευκαιρία να δώσει δεύτερο πέναλτι στο 75΄ σε βάρος της Λευκίμμης, αυτή τη φορά όμως ο Γκάκος απέκρουσε το χτύπημα του Αβραμόπουλου. Κι ενώ το παιγνίδι φαινόταν ότι θα τελειώσει ισόπαλο και η ΑΕΛ με το αποτέλεσμα θα έμενε στην κατηγορία, ένα νέο πέναλτι που εκτελέστηκε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ζυγκερίδη, έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους οι οποίοι είναι αγκαλιά με την παραμονή τους.

Η ΑΕΛ για να μείνει στην κατηγορία πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω την Τετάρτη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ (87' Βασίλτσης), Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Περτσιούνης (82' Τσιούχας), Αβραμόπουλος, Γεωργίου, Ζυγκερίδης, Πιπιλιάρης, Λίτσι.

ΑΕ Λευκίμμης: Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς, Μοτσοβίλα, Τσεβανέδης (82' Βασιλάκης), Γαστεράτος (82' Κατσέλης), Πανταζής (65' Λαμτσάι), Θεοδωράκης (46' Γεωργακόπουλος), Μπουλάτοβιτς.
 
ΟΦΑΜ – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-2

Ο ΟΦΑΜ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς ήρθε ισόπαλος με τον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων με 2-2 αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι με τον Μαγκούρη στο 21΄ προηγήθηκαν, ισοφάρισε με πέναλτι στη λήξη του ημιχρόνου ο Γωνιάδης ενώ στο 61΄ σε σύγχυση στην περιοχή του ΟΦΑΜ, η μπάλα αφού βρήκε τα πόδια των αμυνόμενων κατέληξε στα δίχτυα του Σκάρπου για το 1-2 και στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων έγινε το τελικό 2-2.
 
Αποτελέσματα  (21η αγωνιστική)
Μ. Αλέξανδρος – ΑΕ Λευκίμμης                     2-1
Μακεδονικός – ΑΕ Ποντίων                            1-0
Ποσειδών Μηχανιώνας – Γιαννιτσά               2-0
Εδεσσαϊκός – Θύελλα Σαρακηνών                 1-2
ΦΣ Κοζάνη - Αστέρας Καληράχης                  4-0
ΟΦΑΜ -  Ηρακλής Αμπελοκήπων                  2-2
 
Βαθμολογία
Μακεδονικός               46
…………………………………….
ΦΣ Κοζάνη                   44
Εδεσσαϊκός                 36
ΑΕΠ Κοζάνης               36
Θύελλα Σαρακηνών    33
Ποσειδών Μηχαν.       32
ΑΕ Λευκίμμης                        30
…………………………………….
Μ. Αλέξανδρος            30
ΟΦΑΜ                                    21
ΑΣ Γιαννιτσά                19
Αστέρας Καληράχης   13
Ηρακλής Αμπελοκ.      13
 
Πρόγραμμα (22η αγωνιστική)
Τετάρτη 6/4/2022 ώρα 16.00
Μ. Αλέξανδρος – Εδεσσαϊκός
Θύελλα Σαρακηνών – Φ.Σ. Κοζάνης
Αστέρας Καληράχης – ΟΦΑΜ
ΑΕ Λευκίμμης – Μακεδονικός
ΑΕ Ποντίων – Ποσειδών Μηχανιώνας
ΑΣ Γιαννιτσά – Ηρακλής Αμπελοκήπων

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια