Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για θετικό αποτέλεσμα στην Κοζάνη με ΑΕΠ, η ΑΕΛ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
29 Μαρτίου 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 30 Μάρτη, με το ενδιαφέρον αυξημένο για τα αποτελέσματα των ομάδων του νησιού μας, που αγωνίζονται στον 2ο Όμιλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 30 Μάρτη, με το ενδιαφέρον αυξημένο για τα αποτελέσματα των ομάδων του νησιού μας, που αγωνίζονται στον 2ο Όμιλο.

Μπορεί η «Βασίλισσα του Νότου», η ΑΕ Λευκίμμης να είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά η παραμονή της δεν έχει εξασφαλιστεί. Και αυτό γιατί έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζει εκτός έδρας με δυο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους (ΑΕΠ, Μ. Αλέξανδρο) και τον Μακεδονικό που πάει για τίτλο.

Την Τετάρτη θα παίξει στην Κοζάνη με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων σε ένα πολύ καθοριστικό ματς, με νίκη η ΑΕΛ κλειδώνει την παραμονή της, αλλά και μια ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημη. Οι δυνατότητες υπάρχουν, η ομάδα είναι έτοιμη και πάει με πίστη ότι θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Είναι βέβαια δύσκολο παιγνίδι που θα έχει διαιτητές από την Καστοριά τους, Δ. Τζάμο, Χρ. Σιδερίδη, Κ. Τσαγκά.

Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ που ουσιαστικά αποχαιρέτησε την κατηγορία, παίζει με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και θέλει να τελειώσει το όμορφο ταξίδι του στην κατηγορία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Βέβαια ο αντίπαλος έχει κίνητρο αφού είναι ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη και έρχεται στο νησί μόνο για τους τρεις βαθμούς. Λογικά θα γίνει μάχη στον Άγιο Ματθαίο, αφού η κερκυραϊκή ομάδα έχει τη δυναμική ν κερδίσει, παράλληλα δεν να βοηθήσει την ΑΕΛ, κρατώντας τον αντίπαλο μακριά της. Διαιτητές θα είναι οι Δ. Χουλιάρας, Γρ. Κέφης, Ζ. Νάστος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, ενώ το ματς θα ξεκινήσει στις 13.00..    

 

Πρόγραμμα (20η αγωνιστική)

Τετάρτη 30 Μάρτη 2022 ώρα 16.00

Θύελλα Σαρακηνών - Μ. Αλέξανδρος

Αστέρας Καληράχης – Εδεσσαϊκός

Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΦΣ Κοζάνη

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – ΑΕ Λευκίμμης

Γιαννιτσά – Μακεδονικός

ΟΦΑΜ – Ποσειδών Μηχανιώνας

 

Βαθμολογία

Μακεδονικός               40

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   38

Εδεσσαϊκός                 35

ΑΕΠ Κοζάνης               32

ΑΕ Λευκίμμης                        30

Μ. Αλέξανδρος            27

Θύελλα Σαρακηνών    27

…………………………………….

Ποσειδών Μηχαν.       26

ΟΦΑΜ                                    20

ΑΣ Γιαννιτσά                19

Αστέρας Καληράχης   13

Ηρακλής Αμπελοκ.      12

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια