Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Οδυσσέας στους Παξούς με στόχο τους βαθμούς

ΕΠΣΚ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
29 Μαρτίου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη στους Παξούς θα γίνει το ένα από τα δυο εξ αναβολής ματς που υπολείπονται στην Α1, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Οδυσσέα Αυλιωτών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη στους Παξούς θα γίνει το ένα από τα δυο εξ αναβολής ματς που υπολείπονται στην Α1, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Οδυσσέα Αυλιωτών. Το άλλο το έχει η τοπική ομάδα στο ίδιο γήπεδο με τον Αστέρα Λιαπάδων.

Το ματς της Τετάρτης 30 Μάρτη βαθμολογικά έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού ο Οδυσσέας χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να αποφύγει την 11η θέση που με τον υποβιβασμό του ΟΦΑΜ θα οδηγήσει πιθανόν και σε υποβιβασμό της ομάδας που θα την καταλάβει. Για το λόγο αυτό και ένα βαθμό να πάρει θα είναι πολύ σημαντικό για τα πορεία του, αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος.

Το παιγνίδι είναι για την 16η αγωνιστική και η ΕΔ/ΕΠΣΚ όρισε διαιτητές τους Μαργαρίτη, Μίχο και Κυπριώτη, ενώ η ώρα έναρξης του παιγνιδιού ορίστηκε για τις 11.30.

 

Βαθμολογία

Αστέρας Πετριτή                     65

Θιναλιακός                              64

Όλυμπος                                 43

Κεραυνός Αγ. Νικολάου          37

ΑΟ Παξοί**                            37

Αναγέννηση Περιβολίου         35

Αχιλλέας Νυμφών                   33

ΑΟ Κάβος                                33

Ολυμπιάδα Καρουσάδων       30

Οδυσσέας Αυλιωτών*          28

Αστέρας Λιαπάδων *              25

ΑΕ Καναλίων                           14

Αστέρας Μωραϊτίκων             11

Ατρόμητος Στρογγυλής  δεν μετέχει

**Οι Παξοί έχουν 2 ματς λιγότερα, Οδυσσέας, Αστέρας Λιαπάδων από έναν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια