Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις ΑΟ Κέρκυρα και ΑΕ Φαιάκων

ΕΠΣΚ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
11 Μαρτίου 2022 / 17:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ, για το «ποινολόγιο» αυτής της εβδομάδας, οι ενστάσεις που είχαν υποβάλλει ο ΑΟ Κέρκυρα και η ΑΕ Φαιάκων απορρίφθηκαν και τίποτε δεν αλλάζει στον βαθμολογικό πίνακα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ, για το «ποινολόγιο» αυτής της εβδομάδας, οι ενστάσεις που είχαν υποβάλλει ο ΑΟ Κέρκυρα και η ΑΕ Φαιάκων απορρίφθηκαν και τίποτε δεν αλλάζει στον βαθμολογικό πίνακα. Οι δυο ομάδες είχαν υποβάλλει ένσταση, ο ΑΟΚ στον αγώνα με την Θύελλα που είχε τελειώσει 0-0 και ζήταγε να πάρει τους τρεις βαθμούς, επειδή η Θύελλα είχε ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, μετά από νόσηση με κορονοϊό,  με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για τον ίδιο λόγο  το έκανε και η ΑΕ Φαιάκων για τον αγώνα που έχασε 0-1 από τον ΠΑΟΚ. Η διοργανώτρια, επειδή υπήρχαν διχογνωμίες για την ερμηνεία του νόμου, το έστειλε στην ΕΠΟ για να αποφανθεί το νομικό της τμήμα και πήρε την απάντηση την οποία και δημοσιοποίησε, μαζί με τις άλλες αποφάσεις, που αναφέρουν χαρακτηριστικά:  

  1.  Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Χατζόπουλος Ν. (Αστέρα Λιαπάδων) και Λιτσαρδόπουλος Αγ. (Μπενίτσες) και με 2 αγωνιστικές ο Ι. Λεοντάρης του Ηρακλής Σφακερών

Παράλληλα αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τον Κ.Α.Π, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

  1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ έναντι του σωματείου ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ για τον αγώνα της Α κατηγορίας 11η αγωνιστική στις 22.01.2022, επικυρώνειτυπικά το αποτέλεσμα του αγώνα (0-0) .

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την ένσταση του σωματείου ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ  έναντι του σωματείου ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Α κατηγορίας 11η αγωνιστική στις 22.01.2022, επικυρώνει  τυπικά το αποτέλεσμα του αγώνα (0-1)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια