Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθοριστικοί αγώνες για ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
25 Φεβρουαρίου 2022 / 17:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έμειναν μόλις έξι αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι δυο κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ καίγονται για βαθμούς, αφού κυνηγάνε την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έμειναν μόλις έξι αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι δυο κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ καίγονται για βαθμούς, αφού κυνηγάνε την παραμονή τους στην κατηγορία. Την Κυριακή αγωνίζονται με τις  ομάδες της Κοζάνης και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Δύσκολο έργο και για τις δυο, αφού η ΑΕ Λευκίμμης, παίζει μεν στο γήπεδο της, αλλά κόντρα στον Φ.Σ. Κοζάνη, μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ξέρει ότι αν δεν «περάσει» από την Κέρκυρα οι ελπίδες της εξανεμίζονται, ενώ στο ματς του α΄ γύρου νίκησε 1-0 στην έδρα της την «Βασίλισσα του Νότου». Βέβαια η ΑΕΛ με τον κόσμο στο πλάι της είναι ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο αυτό θα επιδιώξει και το τρίποντο θα της δώσει τη δυνατότητα να εδραιωθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ θα πάει να κάνει στην Κοζάνη την υπέρβαση, εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος της ΑΕ Ποντίων, από την οποία είχε χάσει 1-3 στον α΄ γύρο. Με τον Γιάννη Γκαμπέτα στον πάγκο για πρώτη φορά, μετά την αλλαγή προπονητή, δεν έχει επιλογή παρά να φτάσει στη νίκη, αφού υπολείπεται 4 βαθμούς από τη ζώνη, τα περιθώρια είναι λίγα, αφού μένουν μόλις έξι αγώνες, άρα η νίκη είναι μονόδρομος. Πάει με πίστη και αισιοδοξία, να δώσει τη μάχη για το τρίποντο, αφού  κάθε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει σε ακόμη δυσκολότερη θέση την ομάδα του Αγίου Ματθαίου.    

 

Πρόγραμμα (17 αγωνιστική)

Κυριακή 27 Φλεβάρη ώρα 15.00

Μ. Αλέξανδρος – Γιαννιτσά

ΑΕΠ Κοζάνης – ΟΦΑΜ

ΑΕ Λευκίμμης   – ΦΣ Κοζάνης                        14.00

Αστέρας Καληράχης – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Θύελλα Σαρακηνών – Ποσειδών Μηχανιώνας

Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός

 

Βαθμολογία (16 αγώνες)

Μακεδονικός               37

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   32

Εδεσσαϊκός                 26

ΑΕΠ Κοζάνης               26

Ποσειδών Μηχαν.       23

Θύελλα Σαρακηνών    21

ΑΕ Λευκίμμης             21

…………………………………….

Μ. Αλέξανδρος            21

ΑΣ Γιαννιτσά                19

ΟΦΑΜ                         17

Αστέρας Καληράχης   13

Ηρακλής Αμπελοκ.      09

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια