Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διπλή επιτυχία και νίκες της ΕΠΣΚ επί των Ιωαννίνων

ΕΠΣΚ
23 Φεβρουαρίου 2022 / 19:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φαίνεται ότι υπάρχει ποιότητα και ψυχή στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ οι οποίες Τετάρτη 23/2 έπαιξαν στο γήπεδο του Ολύμπου, με τις αντίστοιχες των Ιωαννίνων και τις νίκησαν και τις δυο.

Οι παίδες (Κ-15)  αν και μόλις στο 2΄βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δεν το έβαλαν κάτω, γνώριζαν ότι μπορούν να γυρίσουν το παιγνίδι, έκαναν ένα εξαιρετικό β΄ ημίχρονο και πήραν τη νίκη. Ο Παππάς με πέναλτι στο 60΄ισοφάρισε, ενώ δυο λεπτά πριν το τέλος ο Αράθυμος (ο οποίος είχε και δοκάρι) πέτυχε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην Κέρκυρα.  

Οι νέοι (Κ17) μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πριν κλείσει το δεκάλεπτο κέρδισαν πέναλτι το οποίος αξιοποίησε ο Τσιάβος και έκανε το 1-0. Δεν έμειναν εκεί, κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ για να εδραιώσουν τη νίκη, μπορεί να μην το πέτυχαν, δεν κινδύνεψαν όμως και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη, που του δίνει πα΄ρα πολλές ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση.

Να σημειώσουμε ότι πολύ κόσμος βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου και χειροκρότησε το μέλλον του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, αφού αυτά τα παιδιά είναι ότι καλύτερο στις ηλικίες τους.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια