Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Έδεσσα η ΑΕΛ, εντός με Γιαννιτσά ο ΟΦΑΜ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
18 Φεβρουαρίου 2022 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθε αγωνιστική είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ομάδες του νησιού μας που μάχονται να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθε αγωνιστική είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ομάδες του νησιού μας που μάχονται να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά υπάρχει η δυναμική και μπορούν και οι δυο να τα καταφέρουν.

Η ΑΕ Λευκίμμης που είναι 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς με μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία και στην Α΄ Εθνική, τον Εδεσσαϊκό. Δεν τρομάζει   το όνομα του αντιπάλου, η ΑΕΛ πάει για θετικό αποτέλεσμα, είτε για νίκη, αλλά και ο ένας βαθμός θα είναι πολύτιμος. Να σημειώσουμε ότι στον α΄ γύρο ο Εδεσσαϊκός νίκησε στη Λευκίμμη με 3-2.

Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ, απέχει 4 βαθμούς από την ζώνη, είναι σε δυσκολότερη θέση και οφείλει κόντρα στα Γιαννιτσά την Κυριακή στις 2μ.μ. να πάρει το τρίποντο, παράλληλα και βαθμολογική ανάσα. Οι προσθήκες του Γενάρη έχουν δώσει έξτρα λύσεις στο Σ. Σιδερόπουλο και η ομάδα του Αγ. Ματθαίου που ξέρει να μάχεται μπορεί να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.  Να σημειώσουμε ότι στον α΄γύρο ο ΟΦΑΜ είχε νικήσει με 2-1 στα Γιαννιτσά.

 

Πρόγραμμα  (16 αγωνιστική)

Κυριακή 20 Φλεβάρη ώρα 15.00

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μ. Αλέξανδρος

Ποσειδών – Αστέρας Καληράχης

Μακεδονικός – Θύελλα Σαρακηνών

ΟΦΑΜ – ΑΣ Γιαννιτσά                        14.00

ΦΣ Κοζάνη – ΑΕΠ Κοζάνης

Εδεσσαϊκός – ΑΕ Λευκίμμης  12.30

 

 

 

Βαθμολογία (15 αγώνες)

Μακεδονικός               34

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   31

ΑΕΠ Κοζάνης               25

Εδεσσαϊκός                 23

Θύελλα Σαρακηνών    21

ΑΕ Λευκίμμης             21

Ποσειδών Μηχαν.       20

…………………………………….

ΑΣ Γιαννιτσά                18

Μ. Αλέξανδρος            18

ΟΦΑΜ                         16

Αστέρας Καληράχης   13

Ηρακλής Αμπελοκ.      09

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια