Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλουν μόνο νίκη, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦ Αγίου Ματθαίου

Γ ΕΘΝΙΚΗ
11 Φεβρουαρίου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μένουν μόνο οκτώ αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον Όμιλο που αγωνίζονται οι Κερκυραϊκές ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μένουν μόνο οκτώ αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον Όμιλο που αγωνίζονται οι Κερκυραϊκές ομάδες. Ο στόχος της παραμονής και για τις δύο δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πρέπει να ματώσουν για να τον πετύχουν. Έτσι και οι δυο την Κυριακή θέλουν μόνο νίκη, μόνο τους τρεις βαθμούς να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Η «Βασίλισσα του Νότου» έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο αφού παίζει στη Λευκίμμη με την Θύελλα Σαρακηνών, θέλει τη νίκη για να την προσπεράσει και μπορεί να το πετύχει, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Το παιγνίδι αυτό θα ξεκινήσει μια ώρα ενωρίτερα από το υπόλοιπο πρόγραμμα και η Θεσπρωτή διαιτητής Ε. Πιγγίου θα σφυρίξει την έναρξη στις 14.00. Να σημειώσουμε ότι στο ματς του α΄ γύρου η Θύελλα νίκησε την ΑΕΛ με 2-0 και στο ματς αυτό είχε τραυματιστεί ο Κ. Κυπτίου (ρήξη χιαστών).   

Ο ΟΦΑΜ  σαφώς και έχει πολύ δύσκολο έργο στην Ημαθία, πάει στην Αλεξάνδρεια να αντιμετωπίσει τον Μ. Αλέξανδρο, μια ομάδα που έχει δυο βαθμούς περισσότερους και γι αυτήν το ματς είναι τελικός. Όμως η ομάδα του Αγ. Ματθαίου πάει αποφασισμένη και μπορεί να κάνει την 2η εκτός έδρας νίκη της, έτσι θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή.  Ο ΟΦΑΜ είχε νικήσει στον α΄γύρο στον Άη Μαθιά με 1-0.

 

Επόμενη (15 αγωνιστική)

Κυριακή 13/2/2022   ώρα 15:00

Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας - ΟΦΑΜ

Ηρακλής Αμπελ. - Ποσειδών Μηχανιώνας

ΑΣ Γιαννιτσά - ΦΣ Κοζάνη

Αστέρας Καληράχης - Μακεδονικός

ΑΕ Λευκίμμης - Θύελλα Σαρακηνών 14.00

ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης - Εδεσσαϊκός

 

Βαθμολογία (14 αγώνες)

Μακεδονικός               31

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   28

Εδεσσαϊκός                 23

ΑΕΠ Κοζάνης               22

Θύελλα Σαρακηνών    20

Ποσειδών Μηχαν.       19

ΑΕ Λευκίμμης             18

…………………………………….

ΑΣ Γιαννιτσά                18

Μ. Αλέξανδρος            17

ΟΦΑΜ                         15

Αστέρας Καληράχης   12

Ηρακλής Αμπελοκ.      08

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια