Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Πιγγίου σφυρίζει την ΑΕΛ στις 14.00, ο Φουστάνας τον ΟΦΑΜ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
09 Φεβρουαρίου 2022 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη αγωνιστική η ανάγκη να εξυπηρετηθεί μια ομάδα με τα δρομολόγια των πλοίων, αλλάζει την ώρα έναρξης ενός ματς κερκυραϊκής ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη αγωνιστική η ανάγκη να εξυπηρετηθεί μια ομάδα με τα δρομολόγια των πλοίων, αλλάζει την ώρα έναρξης ενός ματς κερκυραϊκής ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Έτσι ο αγώνας της ΑΕΛ με την Θύελλα Σαρακηνών θα ξεκινήσει μια ώρα ενωρίτερα, δηλαδή στις 2μ.μ. έτσι ώστε η ομάδα της Πέλλας να μπορέσει να προλάβει το καράβι για να επιστρέψει έγκαιρα στον τόπο της.  

Όπως κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές των αγώνων και για αυτό ανάμεσα σε ΑΕΛ και Σαρακηνούς όρισε από την Θεσπρωτία την Ειρήνη Πιγγίου που έχει ξανασφυρίξει χωρίς πρόβλημα φέτος και την ΑΕΛ και τον ΟΦΑΜ στην Κέρκυρα, με βοηθούς τους Λιαμήρα και Ράπτη.

Στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας θα παίξει ο ΟΦΑΜ με τον Μ. Αλέξανδρο, σε ένα ματς που η ΕΠΟ το όρισε για τις 3μ.μ., αλλά πιθανολογούμε ότι θα αλλάξει η ώρα για καθαρά συγκοινωνιακούς λόγους.   Από την Θεσσαλονίκη θα είναι οι διαιτητές που θα διευθύνουν το ματς και είναι οι Φουστάνας, Φακάνας, Κουντουράς.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια