Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για τρίποντο η ΑΕΛ, δύσκολη έξοδος του ΟΦΑΜ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
04 Φεβρουαρίου 2022 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας να ψάχνουν νίκες και βαθμούς για να ξεφύγουν από το φάσμα του υποβιβασμού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας να ψάχνουν νίκες και βαθμούς για να ξεφύγουν από το φάσμα του υποβιβασμού. Και οι δυο οριακά είναι κάτω από τη ζώνη και με 9 αγώνες να απομένουν κάθε βαθμός από δω και πέρα είναι πολύτιμος.

Η ΑΕ Λευκίμμης έχει πιο εύκολο έργο και γιατί παίζει το γήπεδό της, αλλά και γιατί ο αντίπαλος δεν είναι φόβητρο, πρέπει όμως να είναι σοβαρή για να πάρει το τρίποντο και ε αυτό ίσως από την Κυριακή να είναι πάνω από την ζώνη.

Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ έχει πολύ δύσκολο έργο, παίζει με τον ΦΣ Κοζάνης εκτός έδρας, μια ομάδα που είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όμως πολλές φορές ο ΟΦΑΜ μας εκπλήσσει και ευχάριστα, θα τα δώσει όλα και έχει πολλές πιθανότητες να πάρει κάτι από το ματς αυτό.   

Αναλυτικά είχαμε:

Πρόγραμμα (14η αγωνιστική)

Κυριακή 6 Φλεβάρη 2022 ώρα 15.00

Ποσειδών Μηχανιώνας – Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας

Μακεδονικός – Ηρακλής Αμπελοκήπων

ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Καληράχης

ΦΣ Κοζάνη – ΟΦΑΜ

Εδεσσαϊκός – Γιαννιτσά

Θύελλα Σαρακηνών – ΑΕΠ Κοζάνης

 

Βαθμολογία (13 αγώνες)

Μακεδονικός               28

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   25

Εδεσσαϊκός                 22

ΑΕΠ Κοζάνης               22

Θύελλα Σαρακηνών    20

Μ. Αλέξανδρος            17

ΑΣ Γιαννιτσά                17

…………………………………….

Ποσειδών Μηχαν.       16

ΑΕ Λευκίμμης             15

ΟΦΑΜ                         15

Αστέρας Καληράχης   12

Ηρακλής Αμπελοκ.      08

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια