Οι διαιτητές για την ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή στις 3μ.μ. θα παίξουν αυτή τη φορά οι ομάδες του νησιού μας στην Γ΄ Εθνική, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ και τους ορισμούς των διαιτητών, αν και πολλές φορές όλο και τελευταία στιγμή αλλάζει κάτι.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή στις 3μ.μ. θα παίξουν αυτή τη φορά οι ομάδες του νησιού μας στην Γ΄ Εθνική, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ και τους ορισμούς των διαιτητών, αν και πολλές φορές όλο και τελευταία στιγμή αλλάζει κάτι.
Η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας στο εντός έδρας ματς της ΑΕ Λευκίμμης με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης Γρεβενών επέλεξε για το ματς από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας διαιτητές και θα είναι οι Χουλιάρας, Κέφης, Νάστος.
Στην Κοζάνη όπου στις 3μ.μ. ο ΟΦΑΜ θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φ.Σ. οι διαιτητές θα είναι οι από Ντελέζος, Σκυβαλίδας, Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Λάρισας.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αυτή την εβδομάδα αποφάσισε να ορίσει δυο «τριάδες» Κερκυραίων διαιτητών και βοηθών, σε αγώνες Γ΄ Εθνικής του 4ου Ομίλου. Έτσι στο ματς
Παναγρινιακός – Πανβουπρασιακός ορίστηκαν οι Φίτσας, Σατκλίφ, Μερκούρης, ενώ στο Αναγέννηση Άρτας – Αχέρων Καναλακίου, οι Γιούργας, Μίχος, Μιχαλάς.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.