Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκες με προβάδισμα πρόκρισης  για Θιναλιακό και Παξούς

κύπελλο
22 Δεκεμβρίου 2021 / 20:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δυο αγώνες για την προημιτελική (3η) φάση του κυπέλλου έγιναν, ήταν οι πρώτοι και συμπληρώθηκε το πρόγραμμα , αφού την περασμένη εβδομάδα είχαν γίνει δυο ακόμη. Νικητές στα ματς της Τετάρτης 22/12 ο Θιναλιακός και οι Παξοί, που έχουν πλέον και προβάδισμα πρόκρισης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στους Παξούς η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον ΠΑΟ Σφακιανάκη, με τις δυο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά φαβορί ήταν οι γηπεδούχοι που κατέφεραν και νίκησαν με 2-0 και έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Βελιανίτη, που άνοιξε το σκορ στο 34΄και το έκλεισε στο 75΄. Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟ Σφακιανάκης πήγε με ελλείψεις και αποστολή 14 ποδοσφαιριστών.
Διαιτητές: Μαργαρίτης, Βλάσσης , Κυπριώτης.
ΑΟ Παξοί: Κουλούρης, Κuqja, Μπογδάνος, Παππάς, Βερονίκης Χ., Βερονίκης Σπ., Fasliai, Ρούσης, Βελιανίτης, Βαρότσης.
ΠΑΟ Σφακιανάκης: Ηλίας, Πίτσιος, Λάμης, Τζώρας, Τσιάβος, Ατσοπάρδης, Χρήστου, Πελάης, Βλάχος, Ανδριώτης, Μαρουλάκης.  

Στο άλλο ματς που έγινε στο γήπεδο των Καρουσάδων, ο Θιναλιακός αντιμετώπισε τον φιλόδοξο και πολύ ενισχυμένο φέτος ΠΑΟ Κορακιάνας. Οι γηπεδούχοι νίκησαν δίκαια με 3-1 και έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην 4τραδα. Έγινε ένα πολύ καλό ματς και από τις δυο ομάδες.



Τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Κορακιάνας, Σ. Γκουτζαμάνης. Στο στιγμιότυπο από το f/b του ΠΑΟΚ, κατά το εξιτήριο του από το γενικό νοσοκομείο, συνοδευόμενος από παράγοντες της ομάδας. Περαστικά και καλές γιορτές, ευχόμαστε

Αναλυτικά έχουμε:
 
Αποτελέσματα 1ου ματς:
 
Αστέρας Πετριτή - Εθν. Περουλάδων      2-0
Αστ. Μωραΐτικων - Αχιλλέας             1-2
ΑΟ Παξοί - ΠΑΟ Σφακιανάκη       `      2-0   
Θιναλιακός - ΠΑΟΚ                    3-1

Υπάρχει και δεύτερο ματς με αλλαγή έδρας των αντιπάλων και στην ημιτελική φάση θα προκριθούν τα σωματεία που θα έχουν, μεγαλύτερη συγκέντρωση βαθμών στα μεταξύ τους ματς ή σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει το εκτός έδρας γκολ, άλλως θα πάμε σε παράταση και πέναλτις. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια