Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ τίμησε τον Μακεδονικό, που εντυπωσιάστηκε

Γ ΕΘΝΙΚΗ
15 Δεκεμβρίου 2021 / 17:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν χρόνια δεν θα πίστευε κανείς ότι στο γήπεδο του Αγ. Ματθαίου ο ιστορικός ΟΦΑΜ...

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν χρόνια δεν θα πίστευε κανείς ότι στο γήπεδο του Αγ. Ματθαίου ο ιστορικός ΟΦΑΜ θα έπαιζε επίσημο ματς με ομάδα που έχει συμμετοχές στην Α΄ εθνική και μεγάλη ιστορία όπως ο Μακεδονικός. Αυτό όμως έγινε την περασμένη Κυριακή, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα 2-2, το αφήνουμε πίσω. Και αυτό γιατί ο τρόπος φιλοξενίας της ομάδας του Αγίου Ματθαίου εντυπωσίασε τους φιλοξενούμενους και έκαναν εκτενή αναφορά στην επίσημη σελίδα του.   

Αυτή η αναφορά τα λέει όλα, τόσο για το δώρο μιας εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος που γιόρταζε την ημέρα εκείνη, όσο και για το καλωσόρισμα και την ανάρτηση κειμένου στα αποδυτήρια του Μακεδονικού.

Η αναφορά του Μακεδονικού:

Η διοίκηση του Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου επεφύλασσε ιδιαίτερα θερμή και εγκάρδια φιλοξενία στην αποστολή του Μακεδονικού, στο πλαίσιο της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή (12/12) στην Κέρκυρα.

Πριν τη σέντρα του αγώνα, εκπρόσωποι των γηπεδούχων βράβευσαν τον Μακεδονικό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο των «πρασίνων», κ. Παύλο Ανδρώνη, μια εικόνα του προστάτη του νησιού της Κέρκυρας που γιόρταζε την Κυριακή, Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς και τοπικό κρασί.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του ΟΦΑΜ ανήρτησαν ένα μήνυμα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, αποδίδοντας και με αυτόν τον τρόπο σεβασμό και τιμές στον Μακεδονικό.  Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέγραφε:

«Το Διοικητικό συμβούλιο και σύσσωμη η Οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ καλωσορίζει στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου την ιστορική Ομάδα του Μακεδονικού. Μας χωρίζουν μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα, μας ενώνουν όμως η Αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Παρακολουθούμε τις προσπάθειες που κάνετε για την βελτίωση του Ποδοσφαίρου και σας συγχαίρουμε γι’ αυτές.

Η Γ’ Εθνική έχει ανάγκη από Ομάδες σαν τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ που κοσμούν και δίνουν υπεραξία στην Κατηγορία.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Πρόοδο και Καλή Επιτυχία στους στόχους σας.

Με Τιμή,

Το Δ.Σ. Ο.Φ.Α.Μ»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια