Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΓΕ Παλαιοκαστριτών έμεινε στο 1-1 με την Ομόνοια

ΕΠΣΚ
10 Nov 2021 / 19:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξ αναβολής παιγνίδι της 1ης αγωνιστικής που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η ΓΕ Παλαιοκαστριτών και η Ομόνοια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξ αναβολής παιγνίδι της 1ης αγωνιστικής που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η ΓΕ Παλαιοκαστριτών και η Ομόνοια αναδείχθηκαν   ισόπαλες με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. 

Ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη κατοχή. Το παιγνίδι είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid στην Ομόνοια τότε. Μετά από το αποτέλεσμα αυτό η βαθμολογία σε τρεις αγώνες (χωρίς εκκρεμότητες) έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Βόρειος Όμιλος
Βαθμολογία (3 αγων.)
ΠΑΟ Σφακιανάκης      9
Ατρόμητος Άφρας       9
ΠΑΟ Κορακιάνας         9
ΑΕ Φαιάκων                9
ΓΕΠ                              4
Εθν. Περουλάδων       3
Αστέρας Σπαρτύλα     3
Δίας Κασσιώπης         3
Κεραυνός Ποταμού     3
Ομόνοια                      1
ΑΟ Κοντόκαλι              0
Ηρακλής Σφακερών    0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια