Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χατζηπαναγιώτου στον ΟΦΑΜ, ο Δημητριάδης στην ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
10 Nov 2021 / 16:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Όπως κάθε Τετάρτη συνεδριάζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να ορίσει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής.

ΑΘΗΝΑ. Όπως κάθε Τετάρτη συνεδριάζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να ορίσει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής. Το ενδιαφέρον για μας είναι στους αγώνες που παίζουν ΑΕΛ και ΟΦΑΜ, αλλά και στους ορισμούς (όποτε γίνονται) κερκυραίων διαιτητών στην κατηγορία.

Στον Άγιο Ματθαίο την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. στο παιγνίδι του ΟΦΑΜ με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας από τα Γιάννενα θα είναι διαιτητής ο Δ. Χατζηπαναγιώτου και από την ίδια ΕΠΣ ο πρώτος βοηθός Σ. Πάνου, ενώ ο 2ος βοηθός θα είναι από την Άρτα, ο Αγ. Αθανασίου, με παρατηρητή διαιτησίας από την Θεσπρωτία τον Κ. Μπαλατσούκα.

Στην Πέλλα όπου θα αγωνιστεί με την Θύελλα Σαρακηνών η ΑΕ Λευκίμμης, διαιτητής θα είναι από την Χαλκιδική ο Στ. Δημητριάδης και βοηθοί του από την ίδια ΕΠΣ ο Δ. Κώστογλου και ο Ι. Κούρας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε από τη Θεσσαλονίκη ο Χ. Νικολαΐδης.

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας θα έχουμε στην Κοζάνη στο ματς της τοπικής ομάδας με τα Γιαννιτσά, διαιτητή τον Φίτσα   και βοηθό του τον Γ. Μιχαλά, ενώ ο άλλο βοηθός θα είναι από τα Γιάννενα ο Θ. Γκέλης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια