Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γρεβενά η ΑΕΛ, στον Άη Μαθιά ο ΟΦΑΜ με Κοζάνη

Γ Εθνική
05 Nov 2021 / 17:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι σημαδιακή για τις δυο ομάδες του νησιού μας, έστω και αν κάποιος θεωρεί ότι είναι ενωρίς ώστε να την χαρακτηρίζουμε έτσι. Όμως νομίζουμε ότι έτσι για τους λόγους που θα αναφέρουμε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι σημαδιακή για τις δυο ομάδες του νησιού μας, έστω και αν κάποιος θεωρεί ότι είναι ενωρίς ώστε να την χαρακτηρίζουμε έτσι. Όμως νομίζουμε ότι έτσι για τους λόγους που θα αναφέρουμε.

Αρχικά για τον ΟΦΑΜ που έχει μια νίκη και μια ήττα στο πρωτάθλημα, η έδρα παίζει καθοριστικό ρόλο και έχοντας να αντιμετωπίσει την ομάδα της Κοζάνης που θα παλέψει και αυτή για την παραμονή της, πρέπει να κερδίσει και  να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο «σακούλι». Είναι λίγα τα παιγνίδια και κάθε τρίποντο είναι σημαντικό. Διαιτητής θα είναι από τα Γιάννενα ο Ν. Μαγγιώρος και ο 2ος βοηθός Θ. Γκέλης, ενώ 1ος βοηθός θα είναι ο Δ. Διονύσης από την Άρτα.
Από την πλευρά της ΑΕΛ μετά την αναπάντεχη ήττα εντός έδρας από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων δεν γίνεται να μείνει για τρίτο ματς χωρίς βαθμό η «Βασίλισσα του Νότου» και πάει στα Γρεβενά να κερδίσει. Εύκολο δεν θα είναι, μέσα στις δυνατότητές της όμως είναι και πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες η ομάδα της Λευκίμμης. Διαιτητής θα είναι από την Καστοριά ο Β. Πολυχρονίου, από εκεί θα είναι και ο 1ος βοηθός, ο Χρ. Σιδέρης, ενώ από τα Τρίκαλα θα είναι ο 2ος Χρ. Αλεξόπουλος.

Και οι δυο ομάδες μας θα έχουν απουσίες λόγω τραυματισμών, θα ξεκαθαρίσουν τελευταία στιγμή  οι αποστολές και οι ενδεκάδες.

Επόμενη (3ης αγων) 
Κυριακή 7 Νοεμβρίου  ώρα έναρξης 15:00
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας - Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Μακεδονικός
Αστέρας Καληράχης - ΑΕ Λευκίμμης -
ΟΦΑΜ - ΦΣ Κοζάνη
ΑΣ Γιαννιτσά - Εδεσσαϊκός
ΑΕΠ Κοζάνης - Θύελλα Σαρακηνών
 
Βαθμολογία (2 αγων.)
Μακεδονικός                            6
ΑΕΠ Κοζάνης                           6
Εδεσσαϊκός                              6
ΑΣ Γιαννιτσά                            4
Ποσειδών Μηχανιώνας            3
ΟΦ. Αγίου Ματθαίου                3
Ηρακλής Αμπελοκήπων           3
Αστέρας Καληράχης                1
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας           1
ΦΣ Κοζάνη                               1
Θύελλα Σαρακηνών                 0
ΑΕ Λευκίμμης                           0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια