Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΦΑΜ: Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με Κοζάνη

Γ Εθνική
04 Nov 2021 / 17:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή Γ΄ Εθνική είναι η δυσκολότερη των τελευταίων χρόνων για τις ομάδες της Κέρκυρας για δυο λόγους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή Γ΄ Εθνική είναι η δυσκολότερη των τελευταίων χρόνων για τις ομάδες της Κέρκυρας για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι οι αντίπαλοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί και τα ταξίδια μακρινά, που σημαίνει έξοδα και επί πλέον κούραση, ο άλλος ότι καίει το αποτέλεσμα σε κάθε ματς, αφού θα υποβιβαστούν 5 από τις 12 ομάδες και κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος. Ιδιαίτερα η έδρα πρέπει να φέρει όσα περισσότερα τρίποντα γίνεται.

Ο ΟΦΑΜ είναι παραδοσιακά μια ομάδα με φανατικούς φιλάθλους που στέκονται δίπλα στην ομάδα, παντού, μάλιστα περίπου 30 βρέθηκαν και στην Πέλλα για το ματς με τον Εδεσσαϊκό.  Αυτή τη φορά παίζει στον Άη Μαθιά και θέλει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Κοζάνη. Η διοίκηση φρόντισε έγκαιρα όχι μόνο να κάνει κάλεσμα αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο για τα μέτρα που υποχρεωτικά θα παρθούν λόγο covid γιατί οι έλεγχοι πλέον θα είναι πολύ αυστηροί.
 
Η ανακοίνωση – κάλεσμα
 
«Η διοίκηση του Ο.Φ.Α.Μ. θα ήθελε να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη συμπαράσταση και την παρουσία του, στους 2 πρώτους αγώνες της ομάδα μας στη φετινή σεζόν.

Ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο την Κοζάνη F.C., τη Κυριακή 7/11 στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της περιοχής, τους απανταχού Αγιομαθήτες και τους φιλάθλους ολόκληρου του νησιού, να στηρίξουν με τη παρουσία τους την ομάδα του νησιού μας σε μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:
Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας. Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια