Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Ορίστηκαν οι δυο αγώνες που εκκρεμούν

ΕΠΣΚ
02 Nov 2021 / 17:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ . Μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής για την Α1 και της 2ης για την Α κατηγορία της ΕΠΣΚ, δυο παιγνίδια εκκρεμούν, ένα για κάθε κατηγορία. Στην Α1 και για την 4η αγωνιστική, είχε διακοπεί το ματς Κάβου – Οδυσσέα Αυλιωτών στο 15΄ λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

ΚΕΡΚΥΡΑ . Μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής για την Α1 και της 2ης για την Α κατηγορία της ΕΠΣΚ, δυο παιγνίδια εκκρεμούν, ένα για κάθε κατηγορία. Στην Α1 και για την 4η αγωνιστική, είχε διακοπεί το ματς Κάβου – Οδυσσέα Αυλιωτών στο 15΄ λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Με βάση τους κανονισμούς το ματς θα πρέπει να συνεχιστεί από το 15΄ και μετά και μάλιστα  εντός 15 ημερών, η διοργανώτρια το όρισε για Τετάρτη 3 Νοεμβρίου. Στο παιγνίδι αυτό ορίστηκε διαιτητής ο Φίτσας με βοηθούς του την Σατκλίφ και τον Γραμμένο.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

Ο αγώνας της Α1 κατηγορίας (4η αγωνιστική) μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΚΑΒΟΣ –ΑΣ ΟΔ ΑΥΛΙΩΤΩΝ που διακόπηκε στο 15ο λεπτό του αγώνα, θα διεξαχθεί για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημά του, την ΤΕΤΑΡΤΗ 3.11.2021 και ώρα 15.00 στο γήπεδο ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών), σε εφαρμογή του άρθρου 21 του Κ.Α.Π / Ε.Π.Ο.

Για την Α΄ κατηγορία είχε αναβληθεί το ματς ΓΕ Παλαιοκαστριτών – Ομόνοια, λόγω covid που είχαν κάποιοι αθλητές της Ομόνοιας. Η Ένωση με την παρακάτω ανακοίνωση ενημέρωσε για τον ορισμό του:

Ο αναβληθείς αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας  μεταξύ των σωματείων ΓΕΠ-ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ  ορίζεται να διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 10.11.2021 στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών και ώρα 15.00.

Ο ΑΟ Συναράδων όπως είναι γνωστό δεν έπαιξε στο κύπελλο (είχε παραιτηθεί του ματς με τον ΠΑΟ Σφακιανάκης, ενώ δεν συμμετείχε και στους αγώνες των δυο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Α΄. Και τυπικά είναι εκτός, για τη φετινή σεζόν, με την Ένωση να ενημερώνει επίσημα, για την μη συμμετοχή του:

«Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ δήλωσε εγγράφως ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Α κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022.

Όλοι οι αγώνες του σωματείου κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων σωματείων και στον ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο και την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας, με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια