Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Διαζύγιο με Α. Δρακόπουλο, ανέλαβε ο Π. Κορομπόκης

ΑΕΛ
29 Οκτωβρίου 2021 / 16:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ξέρουμε αν οι ήττες το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα στη Μηχανιώνα και αυτή την Τετάρτη στο κύπελλο από τον Άγιο Νικόλαο ήταν αιτία να τελειώσει η συνεργασία της ΑΕ Λευκίμμης με τον προπονητή Αντώνη Δρακόπουλο,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ξέρουμε αν οι ήττες το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα στη Μηχανιώνα και αυτή την Τετάρτη στο κύπελλο από τον Άγιο Νικόλαο ήταν αιτία να τελειώσει η συνεργασία της ΑΕ Λευκίμμης με τον προπονητή Αντώνη Δρακόπουλο, όμως είναι γεγονός. Ο τέως πλέον προπονητής της ΑΕΛ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στα τέλη Ιουλίου έμεινε ουσιαστικά μόλις τρεις μήνες, μπόρεσε να περάσει τρεις γύρους στο κύπελλο η ΑΕΛ, με την τεράστια επιτυχία να αποκλείσει και τον Απόλλωνα Πόντου και μάλιστα σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά ξαφνικά η ομάδα ανακοίνωσε το διαζύγιο μαζί του στις 28/10/2021.

Μάλιστα στην ανακοίνωση ενημέρωσε ότι στη θέση του προπονητή είναι πλέον ο Παναγιώτης Κορομπόκης, ο τεχνικός ο οποίος ήταν στην ομάδα την περσινή χρονιά, αλλά διεκόπη η συνεργασία των δυο πλευρών το καλοκαίρι. Μάλιστα ο Π. Κορομπόκης βρέθηκε στον πάγκο του Παναιγιαλείου, αλλά έμεινε μόνο λίγες μέρες και έφυγε (τη θέση του πήρε ο Φάνης Γκέκας). Οι πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε στα Γιάννενα στο ματς της ΑΕΛ για το κύπελλο με τον Απόλλωνα Πόντου, όπως και στο φιλικό με τον Θεσπρωτό, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.  Σίγουρα όμως η εξαιρετική σεζόν που είχε η «Βασίλισσα του Νότου» με τον Π. Κορομπόκη στο τιμόνι (τερμάτισε 2η με μια μόλις ήττα από τον πρωταθλητή Αχέροντα Καναλακίου) έπαιξε το ρόλο της, με την διοίκηση να τα βρίσκει άμεσα μαζί του και να είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο την Κυριακή στο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 
 
Η ανακοίνωση
 
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Δρακόπουλο. Του ευχόμαστε ότι το καλύτερο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του συνέχεια. Καινούργιος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Κορομπόκης.
Μια ομάδα- ένα πάθος… Συνεχίζουμε...».