Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Στην Έδεσσα ο ΟΦΑΜ, με Ηρακλή Αμπελοκήπων η ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
29 Οκτωβρίου 2021 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει το Σαββατοκύριακο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ομάδες του νησιού μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει το Σαββατοκύριακο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ομάδες του νησιού μας. Ο 2ος Όμιλος που μετέχουν μόλις 12 ομάδες σημαίνει ότι μόλις 22 αγώνες θα γίνουν και με δεδομένο ότι πέφτουν 5 ομάδες, προβλέπεται μεγάλη μάχη και κάθε παιγνίδι είναι σημαντικό. Το ξέρουν και στον Άη Μαθιά και στη Λευκίμμη αυτό.

Η ομάδα του ΟΦΑΜ που την περασμένη αγωνιστική νίκησε τους Σαρακηνούς, ταξιδεύει στην Πέλλα όπου θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Εδεσσαϊκό μια ομάδα με πολλές παραστάσεις και από την Α΄ εθνική (ανέβηκε το 1992) και την Β΄ Εθνική, όπου αθροιστικά είναι το 3ο σωματείο στην Ελλάδα μετά Ατρόμητο Αθηνών και Μακεδονικό.   Βέβαια άλλες οι τωρινές συνθήκες, ο ΟΦΑΜ του Σάββα Σιδερόπουλου πάει εκεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, όσο δύσκολο και να δείχνει, αλλά η φανέλα της ομάδας του Αγίου Ματθαίου είναι βαριά.

Διαιτητές: Θ. Διακουμάκος, Θ. Καλορογιάννης, Μ. Μαυρογιώργης (ΕΠΣ Πιερίας)

Από την άλλη η ΑΕΛ που ξεκίνησε το πρωτάθλημα όπως και πέρσι με ήττα και με την αλλαγή προπονητή, βλέπει μόνο νίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, μια ομάδα της Θεσσαλονίκης που πάντα είναι υπολογίσιμη. Είναι μια νέα ομάδα, μόλις το 1980 έχει ιδρυθεί, ενώ η πρώτη της επιτυχία ήταν το 2011 όταν κέρδισε το τοπικό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική, ενώ το 2015 πέτυχε την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική. Η «Βασίλισσα του Νότου» έμεινε εκτός κυπέλλου μετά την ήττα την Τετάρτη από τον ΑΟΑΝ, στρέφει την προσοχή της μόνο στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμη για το πρώτο τρίποντο.    

Διαιτητές: Λ. Τζόβας (ΕΠΣ Ηπείρου), Αγ. Σίσκας (ΕΠΣ Ηπείρου), Λ.  Λιαμιράς (ΕΠΣ Θεσπρωτίας).

Πρόγραμμα (2ης αγων) 
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ώρα 15:00
Μακεδονικός - Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 ώρα 15:00
ΑΕ Λευκίμμης - Ηρακλής Αμπελοκήπων
ΦΣ Κοζάνη – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας
Εδεσσαϊκός – ΟΦΑΜ              16.00
Θύελλα Σαρακηνών - ΑΣ Γιαννιτσά
Κτην. Αστέρας Καληράχης - ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια