Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών: Τι φοβάται ο κ. Ποζίδης;

Σύνδεσμος διαιτητών
02 Nov 2016 / 19:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΣΔΠΚ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά κυρίως προβληματισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που αφορούν στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

Ανεξαρτητοποίηση μέλους του ΔΣ, διεξαγωγή αγώνος περά από κάθε κανονισμό.... διαιτητές να δρουν ανεξέλεγκτα κλπ. Ιδιαίτερη έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση του πρόεδρου της ΕΠΣ κ. Ποζίδη ο οποίος απευθύνει πρόσκληση για συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου στις ερχόμενες εκλογές.
Εμφανίζεται δε ως πιστός στην πεποίθηση για σπάσιμο των φραγμών και των διαχωρισμών στην ανάγκη ενότητας όλων των ανθρώπων για την πρόοδο του κερκυραϊκού ποδόσφαιρου.
Αναρωτιόμαστε, αυτά είχε στο μυαλό του ο κ. Ποζίδης όταν αποφάσισε να διαλύσει τον Σύνδεσμο για τρίτη φορά; Όταν αναφέρεται στην ανάγκη συνεργασίας εννοεί να στριμώξει τους διαιτητές σε μια αίθουσα δημοτικού σχολειού θυμίζοντας το κρυφό σχολειό, και θέτοντας όλους τους μη εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου που θα μπορούσαν να εκτελούν χρέη παρατηρητών διαιτησίας στο περιθώριο; Και μάλιστα όλα αυτά χωρίς να δώσει ούτε μια εξήγηση;
Γιατί όλη αυτή η διάθεση συνεργασίας εμφανίζεται τώρα και όχι από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου; Τι φοβάται;
Συμφωνούμε λοιπόν ότι '' χάθηκε η μπάλα''. Καιρός λοιπόν οι υγιείς ποδοσφαιρικά σκεπτόμενες δυνάμεις του κερκυραϊκού ποδόσφαιρου να επαναφέρουν την μπάλα στο γήπεδο και ΜΟΝΟ σ΄ αυτό, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες οι οποίες άλλες σκοπιμότητες. Ο ΣΔΠΚ θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάθμισης του κερκυραϊκού ποδόσφαιρου και της κερκυραϊκής διαιτησίας.