Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Ανανέωσαν Παντζαζής και Θεοδωράκης

Γ΄ Εθνική
04 Αυγούστου 2021 / 17:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα είναι και τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Θεοδωράκης και ο Χρήστος Πανταζής,

όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας με ανακοινώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης 4/8. Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και έχουν φορέσει αρκετές χρονιές τη φανέλα της ομάδας, πολύτιμοι αγωνιστικά και ακέραιοι χαρακτήρες που έχουν «δέσει» με την ομάδα και είναι μέλη της οικογένειας της Λευκίμμης.

Αρκετές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της «Βασίλισσας του Νότου», όπως επίσημα ενημέρωσε η ΑΕΛ. Γνωστό είναι από τις συμπληρωματικές εκλογές που έγιναν πριν από έναν μήνα, ότι αποχώρησε μετά από έξι χρόνια ο πρόεδρος Σπ. Μάστορας και κάποια στελέχη της διοίκησης, μπήκε νέο αίμα και βάζει τις βάσεις για να μπορέσει και φέτος η ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή παρουσία στη κατηγορία.

Η ομάδα ενημέρωσε για τη νέα του σύνθεση που είναι:
Πρόεδρος: Βασίλης Γαρδικιώτης, Αντιπρόεδρος: Γιώργος Μυρίλλας, Τεχνικός διευθυντής: Σπύρος Βάρθης, Γ. Αρχηγός: Σπύρος Κουλούρης, Έφορος Υλικού: Βαγγέλης Μοναστηριώτης, Ταμίας: Νικάνορας Ζερβός, Γ. Γραμματέας: Νεκταρία Βλάχου, Υπεύθυνος Ακαδημιών: Νίκος Γαρδικιώτης, Μέλη: Σπύρος Κουλούρης, Σπύρος Γαστεράτος, Ηλίας Καββαδίας, Γιώργος Κουλούρης, Φώτης Χρυσικόπουλος, Νίκος Μυρίλλας, Σπύρος Μπάστας.

Εν τω μεταξύ η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ξεκίνησε με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που μπορεί να αποκτήσει κάθε Λευκιμμιώτης, έτσι ώστε να βοηθήσει το Δ.Σ. και την ομάδα να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις της σεζόν που έρχεται. Μην ξεχάσουν οι φίλοι της ομάδας τη συναυλία, αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη, της Πέμπτης 5/8, στις Αλυκές, όπου η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ όλες οι εισπράξεις της εκδήλωσης θα δοθούν στην ΑΕΛ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια