Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Μαζί και τη νέα σεζόν Σπίνουλας και ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
30 Ιουνίου 2021 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Κερκυραίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα κερκυραϊκής ομάδας τη σεζόν που έληξε.

Μιλάμε για τον Σπύρο Σπίνουλα, τον μεσοαμυντικό του ΟΦΑΜ, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και στη Super League με τη φανέλα του ΑΟΚ Κέρκυρα, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΑΜ και το καλό για την ομάδα του Αγίου Ματθαίου θα τριτώσει. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας στη Γ΄ Εθνική τη νέα σεζόν. Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ο ΟΦΑΜ ανανέωσε με τον ίδιο προπονητή, Σάββα Σιδερόπουλο, την ίδια γυμνάστρια, Δήμητρα Ανδριώτη και τώρα με τον αρχηγό της ομάδας Σπύρο Σπίνουλα. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν σοβαρότητα και μεθοδικότητα από πλευράς ΔΣ, που δεν αφήνει να κυλίσει ο χρόνος αλλά φροντίζει για το αύριο της ομάδας και μάλιστα με σωστές και στοχευόμενες τις πρώτες κινήσεις.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του ότι ο Σπύρος Σπίνουλας θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογό μας για μια ακόμα χρονιά και με τη φανέλα μας θα ηγηθεί στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της. Του ευχόμαστε πρώτα από όλα υγεία και μεγάλες στιγμές με το σύλλογό μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια