Δευτέρα 24.02.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξιφασκία: Η Ανναλίνα Καβαρατζή πρόεδρος στον Δαμοκλή

Γενική Συνέλευση
25 Ιουνίου 2021 / 17:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Περίοδος Γενικών Συνελεύσεων και εκλογών σε πάρα πολλά σωματεία στο νησί, αφού ο νέος αθλητικός νόμος απαιτεί συγκεκριμένες διαδικασίες.

Έτσι και ο ΚΑΣ Δαμοκλής την Τετάρτη έκανε τις δικές του εκλογές βγάζοντας νέο διοικητικό σχήμα, με την Ανναλίνα Καβαρατζή να ηγείται του νέου σχήματος.   

Η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο πλαίσιο Αρχαιρεσιακής Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ και την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου με βάση το νέο αθλητικό νόμο, υπό την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και εφορευτικής επιτροπής.

Το νέο ΔΣ του συλλόγου έχει ως εξής :
Πρόεδρος: Ανναλίνα Καβαρατζή
Αντιπρόεδρος: Κώστας Βερονίκης
Γραμματέας: Μαρία Μέριανου
Ταμίας: Αλίκη Κοκκινοπούλου
Μέλος - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας: Τέρυ Πετράκη
Αναπληρωματικά Μέλη: Σπύρος Ντάικος, Σπύρος Σγούρος, Βίκυ Μαρτίνου
Εξελεγκτική Επιτροπή: Μαρία Χυτήρη, Γιώργος Τόμπρος, Σωτήρης Σπιτιέρης.
Ευχόμαστε στο νέο ΔΣ Καλή Επιτυχία στο έργο του».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.