Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΟΚ με τον Πρόεδρο του ΕΑΚ Κέρκυρας

Κρίκετ
02 Ιουνίου 2021 / 14:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ επισκέφτηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του ΕΑΚΚ Σταμάτης Λυκούρης,

αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρόεδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, Κυριάκου Κατσώρα. Ακολούθησε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση παρουσία  μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα του Γενικού Γραμματέα Νίκου Κοσκινά, του Ειδικού Γραμματέα Σπύρου Σπαή και του Εφόρου Γιώργου Μωραΐτη, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στην κατεύθυνση της ανάπτυξη συνεργασιών, προς όφελος το αθλητισμού.

Δεδομένου ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ επανεκκινεί τα Πανελλήνια Πρωταθλήματά της, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία ως προς τη διάθεση κλειστού αγωνιστικού χώρου. Τη βούληση να στηρίξει έμπρακτα την Ομοσπονδία και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειές της, εξέφρασε από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΕΑΚΚ.

Συζητήθηκαν επίσης, προοπτικές χρήσης αθλητικών χώρων, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης των αθλητών. Ο κ. Λυκούρης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια