Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟ Κέρκυρα και ΣΥΠΑΠ καθάρισαν τον Πλάντραφο

ΕΠΣΚ
01 Ιουνίου 2021 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα στα αθλητικά δρώμενα έγινε πραγματικότητα στο ξεκίνημα της σεζόν 2020 - 2021

με την ομάδα να επιστρέφει από την τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ. Μια προσπάθεια των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας που πήραν την τύχη του ΑΟ Κέρκυρα στα χέρια τους και τον έβαλαν σε τροχιά επίσημων αγώνων μετά από οχτώ χρόνια. 

Στην προσπάθεια αυτή, φροντίζουν να πάρουν πίσω, όλα όσα είχε κερδίσει με την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι ζήτησαν πέρυσι από τον πρόεδρο της ΕΔ του ΕΑΚΚ Στ. Λυκούρη να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια η φυσική τους έδρα, μάλιστα στα «προπύλαια» στο κτίριο που υπάρχει ήταν και τα γραφεία των Παλαιμάχων, ενώ λογικό είναι να θέλουν και τον «Πλάντραφο» αφού  το προπονητικό κέντρο που έχει δημιουργηθεί εκεί, έγινε για τις ανάγκες του ΑΟ Κέρκυρα όταν έγινε ΠΑΕ είχε παραχωρηθεί και σε αυτόν, για χρήση, από τον Δήμο.

Βέβαια το γήπεδο είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο και θέλει χρόνο για να φτιαχτεί, μπορεί όμως να είναι έτοιμο για τις προπονήσεις της ομάδας σε δυο ή τρεις μήνες, αν ξεκινήσουν εργασίες.  

Σε ενημέρωση που έκανε η διοίκηση της ομάδας το μεσημέρι της Τρίτης 1 Ιουνίου αναρτώντας και φωτογραφικό υλικό, επισημαίνει ότι γίνεται καθαρισμός του χώρου, ουσιαστικά πέριξ του γηπέδου ποδοσφαίρου, φαντάζομαι ότι είναι το ξεκίνημα της εγκατάστασης του ΑΟ Κέρκυρα στο προπονητικό κέντρο στον Πλάντραφο, που χρειάζεται μια τυπική πλέον συγκατάθεση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.   

Η ανάρτηση του ΑΟ Κέρκυρα: «Στο πλαίσιο της Αθλητικής και Κοινωνικής προσφοράς του ο Σύλλογός μας και σε συνεργασία με τον ΣΥ.Π.Α.Π. του Δήμου Κερκυραίων ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό των βοηθητικών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πλάντραφο».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια