Παρασκευή 04.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 31 Μαΐου η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ

ΕΠΣ Κέρκυρας
13 Μαΐου 2021 / 16:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λόγω της πανδημίας, η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ που γινόταν μέσα στον Φεβρουάριο, δεν διεξήχθη και η οποία θα είχε ως αντικείμενο

συζήτησης την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης την χρονιά που πέρασε, με τη διοίκηση να την ορίζει τελικά για το τέλος του μήνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, έχοντας υπόψιν την αθλητική νομοθεσία, το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας και τη σχετική απόφασή του της 12.5.2021 καλεί σε εφαρμογή του άρθρου 24 του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ,
τα σωματεία - μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, ώρα 18.30, στον προαύλιο χώρο του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
  • επικύρωση των πληρεξούσιων εγγράφων των αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
  • διορισμός τριών γραμματέων για την τήρηση κι επικύρωση των πρακτικών.
  • έκθεση διοικητικού απολογισμού
  • έγκριση διοικητικού απολογισμού
  • έκθεση οικονομικού απολογισμού
  • έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
  • έγκριση οικονομικού απολογισμού
  • έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους.
  • έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού
Προεδρεύων της Γ.Σ. είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα, ώρα 19:30 και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης (άρθρο 27 παρ. 2 ισχύοντος καταστατικού Ε.Π.Σ.Κ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νόμιμα ορισθέντες αντιπρόσωποι των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί αυστηρά μόνο από δυο (2) άτομα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 21 και 22 του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ.

Οι ορισμοί των αντιπροσώπων μελών (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος) που γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων θα κατατεθούν στην Ε.Π.Σ. Κέρκυρας το αργότερο προ τριών ημερών από τη Γ.Σ μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής, με το ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του αντιπροσωπευόμενου σωματείου – μέλους, που αποστέλλεται.
Η προθεσμία αυτή λήγει την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια