Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίκετ: Σχολή προπονητών Γ΄ κατηγορίας

ΕΛΟΚ
11 Μαΐου 2021 / 18:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ διοργανώνει μια νέα σχολή προπονητών κρίκετ Γ΄ κατηγορίας, αφού οι σημερινές ανάγκες επιβάλουν τέτοιες κινήσεις.

Η νέα διοίκηση ξέρει ότι ένας καλός προπονητής διδάσκει σωστά το άθλημα και αναπτύσσεται και είναι απαραίτητο να διδαχθεί πράγματα που θα βελτιώσουν τις γνώσεις του και θα βοηθήσουν το άθλημα. Έτσι ενημέρωσε για τη νέα σχολή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ: «Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν νέα σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας Κρίκετ της Γ.Γ.Α , να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e mail της Ομοσπονδίας. Εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων, η ΕΛ.Ο.Κ θα προχωρήσει σε αιτήματα προς την Γ.Γ.Α. για την υλοποίηση της σχολής. Τα προσόντα και οι λειτουργικές ανάγκες των σχολών θα προσδιοριστούν στην συνέχεια. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με την γραμματεία της Ομοσπονδίας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια