Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αθλητές του Taekwondo Ηρακλής στο 3ο Lents Taekwondo Worldwide Sports Online Poomsae Open 2021

Taekwondo
17 Φεβρουαρίου 2021 / 13:11
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η αθλήτρια Βάσω Παπαδοπούλου προκρίθηκε στον τελικό και θα αγωνιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου 2021.

ΚΕΡΚΥΡΑ. 4 αθλητές από το Taekwondo «Ηρακλής» έλαβαν μέρος στους προκριματικούς αγώνες του 3ου Lents Taekwondo Worldwide Sports Online Poomsae Open 2021 το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Οι αθλητές ήταν οι εξής:

• Άννα Μαρία Τσολακίδη και Βάσω Παπαδοπούλου στην κατηγορία κορασίδων και

• Αναστασία Ασπιώτη και Κωνσταντίνος Τσολακίδης στην κατηγορία των Νεανίδων και Εφήβων αντίστοιχα.


Αννα Μαρία Τσολακίδη


Αναστασία Ασπιώτη


Κωνσταντίνος Τσολακίδης

Οι αγώνες POOMSAE πραγματοποιήθηκαν online και έλαβαν μέρος 750 αθλητές από 60 περίπου χώρες.

• Η αθλήτρια Βάσω Παπαδοπούλου προκρίθηκε στον τελικό και θα αγωνιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου 2021.

Όπως δήλωσε και ο προπονητής, Νίκος Δουλγέρης: «Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μέχρι και σήμερα λόγω της πανδημίας, το πείσμα και η θέληση δασκάλων και αθλητών είναι τόσο ισχυρά που καθημερινά, χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας εξ αποστάσεως, ώστε οι αθλητές μας να εξασκούνται και να προπονούνται χωρίς διακοπή. Η συμμετοχή αυτή, μας γέμισε πείσμα και δύναμη, όρεξη για να συνεχίσουμε μέχρι να μπορέσουμε να ξαναμαζευτούμε στον Σύλλογό μας και να προπονούμαστε υπό κανονικές συνθήκες, με περισσότερο κέφι αφού θα επανέλθουμε στις παλιές συνθήκες προπονήσεων και θα επιστρέψουμε στις κοινωνικές μας συνήθειες που τόσο μας έχουν λείψει. Προς το παρόν συνεχίζουμε τις online προπονήσεις και κάνουμε σχέδια για τους επόμενους online αγώνες που θα συμμετέχουμε. Καλή επιτυχία στη Βάσω που αγωνίζεται στον τελικό!»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.