Κυριακή 23.02.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο του Φαίακα προς τον Κερκυραϊκό Γ.Σ.

Χάντμπολ
02 Φεβρουαρίου 2021 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναγκαστική διακοπή της συνεργασίας του Φαίακα με τους περισσότερους αθλητές που έχουν έρθει από άλλα μέρη της Ελλάδας

και του εξωτερικού, έφερε την ομάδα στην ανάγκη να γεμίσει το ρόστερ της, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις.

Το οικονομικό κομμάτι ήταν η αιτία, αφού λόγω πανδημίας οι χορηγοί και οι φίλοι που ενίσχυαν την ομάδα ελαχιστοποιήθηκαν και δεν ήταν πλέον δυνατόν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Στράφηκε στον Κερκυραϊκό, εκεί όπου ο Νίκος Πέρρος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και φρόντισε να πάρει κάποιους παίκτες, μάλιστα κάποιοι είναι παλιοί αθλητές της ομάδας, όπως ο  Κυριακίδης και ο Τσιλιμπάρης. Αυτό έγινε σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΚΓΣ και ο Φαίακας θεώρησε σωστό να ευχαριστήσει το σωματείο με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ευχαριστεί το Δ.Σ του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου καθώς και τον Πρόεδρο του κ. Μάστορα Γρηγόριο, επίσης τον υπεύθυνο τμήματος Ηandball κ. Πέρρο Νίκο για τη παραχώρηση με την μορφή της υποσχετικής μεταγραφής των αθλητών: Ανέστη Κυριακίδη, Χαράλαμπου Ασμάνογλου, Νικόλαου Τσιλιμπάρη και Κωνσταντίνου Σιδέρη, για την ενίσχυση της ομάδας μας στην Handball  Premiere. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Φαίαξ και τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά με υγειά».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.