Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το βάπτισμα του πυρός για τον Αστέρα με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, την Κυριακή

Αστέρας Πετριτή
09 Σεπτεμβρίου 2016 / 19:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον Παγασητικό ταξιδεύει η ομάδα των «ψαράδων» ο Αστέρας Πετριτή για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό Βόλου στην παρθενική του εμφάνιση στην Γ΄ Εθνική. Ίσως πιο δύσκολη πρεμιέρα να μην υπήρχε για την κερκυραϊκή ομάδα η οποία θα πρέπει να κολυμπήσει στα πολύ βαθιά, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, εκεί που για πρώτη φορά βρέθηκε στην ιστορία της.

Έχουν επίγνωση των δυσκολιών και ο Σάββας Σιδερόπουλος, ο τεχνικός της ομάδας, αλλά και οι παίκτες, αλλά θα είναι,  στο τεράστιο για την ομάδα Πανθεσσαλικό στάδιο (30.000 θέσεων) θα παίξουν το παιγνίδι τους για το καλύτερο δυνατόν. Είναι από τα ματς που δεν περιμένεις πολλά από μια ομάδα πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, με ιστορία και ρόστερ από επαγγελματίες παίκτες Α΄ και Β΄ Εθνικής. 
Χωρίς προβλήματα θα αναχωρήσει η αποστολή του Αστέρα, έχοντας και φίλους μαζί της που θα την ακολουθήσουν, στο δύσκολο έργο της Κυριακής, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει δυο ώρες ενωρίτερα από τα άλλα, στις 15:00, για συγκοινωνιακούς  λόγους.  
Ο Κ. Μάμαλος, μας δήλωσε δυο εικοσιτετράωρα πριν το ματς, ότι υπάρχει μια μεγάλη διάθεση και βοήθεια από τη διοίκηση, πολύ δουλειά από τον Σάββα Σιδερόπουλο και πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να παλέψει για την παραμονή της, έχοντας αντιπάλους κυρίως ομάδες που έχουν φέτος ανέβει στη Γ΄ Εθνική και είναι 5-6 στην ίδια μοίρα με τον Αστέρα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής, κυρίως στην Αθήνα, με τελευταία το Νέο Ηράκλειο, χαρακτήρισε δύσκολο τον Όμιλο που αγωνίζεται ο Αστέρας, υπάρχουν ιστορικές ομάδες και 5-6 που πάνε για πρωτάθλημα. Όμως η ομάδα του Πετριτή μας διευκρίνισε, έχει δυνατότητες, ανθρώπους που στέκονται δίπλα στην ομάδα, προπονητή που δουλεύει πολύ και μπορεί να πετύχει το στόχο της. 
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανοίγει το Σάββατο με το ματς Ρ. Φεραίου- ΑΕ Καραϊσκάκης και την Κυριακή θα γίνουν τα άλλα ματς. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι το εξής:
Αμβρακία Κωστακίων  - Τηλυκράτης Λευκάδας
Απόλλων Λάρισας - Πύδνα Κίτρους
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Διαγόρας
Εθνικός Φιλιππιάδας - Νίκη Βόλου
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - Θεσπρωτός
Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Πετρίτη
Πιερικός  -  Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας
Ρήγας Φεραίος - Καραϊσκάκης