Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επίσημα δυο προσθήκες στην ΑΕ Λευκίμμης

Ποδόσφαιρο
08 Σεπτεμβρίου 2016 / 10:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε γράψει για την κίνηση της ΑΕ Λευκίμμης να ενισχυθεί περισσότερο

για να μπορέσει να είναι πλήρης και να έχει εναλλακτικές λύσεις και είχαμε αναφέρει δυο ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα έβλεπε σε προπονήσεις και φιλικά ο Γιάννης Σφακιανάκης για να ανάψει το πράσινο φως της απόκτησής τους.
Ο ένας έμπειρος, Ανδρέας Θεοδωράκης, με θητεία και συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού και συμμετοχές σε Γ΄ και  Δ΄ εθνική, ένας μέσος που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις και ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας, με τελευταία ομάδα στην Αλεξανδρούπολη και στη Γ΄ Εθνική.
Ο άλλος ο νεαρός Μάρκος Ντούσας, ένας 21χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός, που έπαιζε σε ομάδα της Γερμανίας 5η Εθνική (έχει 12 κατηγορίες η Γερμανία) και συμμετοχή εδώ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στα 18 χρόνια με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, είναι από την Πρέβεζα και δείχνει ως τώρα στα φιλικά και στις προπονήσεις ότι μπορεί να είναι και η έκπληξη του πρωταθλήματος.
Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο τεχνικός της ομάδας, ο Γιάννης Σφακιανάκης, μας είχε πει ότι οι προπονήσεις γίνονται με τη συμμετοχή όλων των παικτών, όλα είναι καλά εφ΄ όσον δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ ο συναγωνισμός για να θέση στην ενδεκάδα είναι πολύ μεγάλος και αυτό είναι προς όφελος της ομάδας. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον τεχνικό της ΑΕΛ, να βλέπει πάρα πολλούς παίκτες έτοιμους για ενδεκάδα και να έχει εναλλακτικές λύσεις και με τις δυο τελευταίες προσθήκες. Πλέον όλα είναι υπό έλεγχο και όπως τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΛ, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και από τους παίκτες και από τη διοίκηση γιατί όλα δουλεύουν αρμονικά σαν ρολόι.  
Το μόνο πρόβλημα που τους κάνει όλους σκεπτικούς, είναι πως τα προβλήματα με τον χλοοτάπητα του γηπέδου δεν έχουν λυθεί, υπάρχει πρόβλημα σε κάποια σημεία που έχουν ξεκολλήσει οι ενώσεις και θέλουν επιδιόρθωση, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι άνθρωποι του ΑΟ Κάβος, θα χρηματοδοτήσουν την αγορά των ειδικών κολλών (κόστος 2.500 - 3.000€) και θα πληρώσουν τα εργατικά. Είχε δοθεί υπόσχεση ότι ένα κόστος για την επιδιόρθωση και το «χτένισμα» με ειδικό μηχάνημα του αγωνιστικού χώρου (περίπου 7.500 - 8.000€) θα χρηματοδοτούσε η Ένωση και ο Δήμος, αλλά προς το παρόν, σαράντα και πλέον μέρες μετά, τίποτε δεν έχει γίνει.