Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στα γήπεδα

Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο
07 Οκτωβρίου 2020 / 17:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί

σε γήπεδα της Κέρκυρας. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη, είδαμε σε φωτογραφίες από γήπεδο την Κυριακή, τον λαλίστατο τον τελευταίο καιρό, Γ΄ αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ να κάθεται στον πάγκο δίπλα από τον γιατρό του αγώνα χωρίς μάσκα. Είναι γνωστό σε όλους ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στα γήπεδα της Κέρκυρας. Η ηγεσία της ΕΠΣΚ αφού προσχηματικά έκανε συγκεντρώσεις, για να ενημερώσει δήθεν τα σωματεία ανέθεσε όλο το βάρος των ευθυνών σε αυτά. Το μέλος της υγειονομικής επιτροπής, Σπύρος Δαφνής σε επικοινωνία που είχαμε μας ανακοίνωσε ότι με ισχύ τα υγειονομικά πρωτόκολλα παιχνίδια δεν μπορούν να γίνουν. Είδαμε όμως με προφυλάξεις και με μεγάλη προσπάθεια από τα σωματεία να γίνονται δειλά -δειλά παιχνίδια κυπέλλου. Σε άλλο γήπεδο και πάλι την Κυριακή ένας σαλεμένος φίλαθλος δημιούργησε επεισόδιο για το οποίο παραπέμφθηκε στην πειθαρχική επιτροπή το γηπεδούχο σωματείο για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μία θλιβερή εικόνα που δείχνει την πλήρη ανευθυνότητα των παραγόντων της διοίκησης της ΕΠΣΚ που ζητάνε από τις ομάδες να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ οι ίδιοι τα παραβιάζουν απροκάλυπτα.
Υ.Γ 1. 70 και σήμερα για να μην ξεχνιόμαστε. Υ.Γ 2. Τα οικονομικά στοιχεία ακόμη τα περιμένουμε.
Μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για λίγο καιρό. Λίγους για όλο τον καιρό. Αλλά όχι όλους για πάντα.
Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο».
 
Σημείωση: Μας κάνει εντύπωση η αναφορά της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΕΠΣΚ, που μιλάει για οικονομικά στοιχεία που δεν δόθηκαν, όταν είναι γνωστό ότι της έχουν ζητηθεί σχεδόν πριν από έναν χρόνο. Μάλιστα στη μεγαλύτερη Ένωση της χώρας, της Αθήνας, μπήκαν ορκωτοί λογιστές για έλεγχο και αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει αυτό και τι μπορεί ο καθένας να σκέφτεται για κάθε Ένωση. Για να σταματήσει κάθε αμφισβήτηση στο θέμα αυτό, καλό είναι η ΕΠΣΚ να τα δώσει άμεσα στην αντιπολίτευση και στη δημοσιότητα, αν είναι δυνατόν, για να δοθεί τέλος στο θέμα. Γίνονται εκλογές σε δύο μήνες και ο προβληματισμός είναι μεγάλος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια