Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιστορική επιστροφή του Νίκου Πέρρου στον πάγκο του Φαίακα

Handball Premier
06 Οκτωβρίου 2020 / 18:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Νίκος Πέρρος θα είναι στον πάγκο του Φαίακα, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας,

την Τετάρτη 7/10. Είναι μία ιστορική επιστροφή, για τον άνθρωπο που «έστησε» όλο το οικοδόμημα που λέγεται Φαίακας και έστω και προσωρινά θα καθοδηγήσει την ομάδα  στην προσπάθειά της να φτάσει στην πρώτη φετινή της νίκη.

Ο Νίκος Πέρρος έφυγε το 2005 από τον Φαίακα, καθώς ήταν επιλογή της τότε διοίκησης για τον επί 25 συνεχόμενα έτη προπονητή τότε της ομάδας. Έχει δύσκολο έργο την Τετάρτη στο κλειστό του ΕΑΚΚ, κόντρα σε μια ιστορική ομάδα με πολλούς τίτλους στην Ελλάδα, αλλά ένας καλός Φαίακας μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Η ομάδα είναι έτοιμη, βέβαια ο Νίκος Πέρρος με μόλις 10 μέρες στον πάγκο δεν μπορεί να κάνει θαύματα, όμως ο φετινός Φαίακας έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να κάνει νέα αρχή με νίκη επί της ομάδας της Βέροιας. Χρειάζεται τους βαθμούς για ουσιαστικούς και ψυχολογικούς λόγους, ενώ ακολουθεί το Σάββατο ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται κόσμος στο γήπεδο, η ομάδα έχει φροντίσει ώστε να μεταδοθεί σε live streaming από τη σελίδα του Φαίακα στο Facebook.

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση μίλησε με Έλληνες και ξένους προπονητές για να αναλάβουν την ομάδα, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα ακόμη, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι τα ποσά που ζητήθηκαν κρίθηκαν υπερβολικά.
 
Το πρόγραμμα (4η αγωνιστική)

ΓΣ Δράμας – Αερωπός (18:00)
Ζαφειράκης – ΠΑΟΚ (18:00)
Φαίακας – Φίλιππος (17:00)
Ρεπό: Πυλαία
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια