Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δείχνουν τα «δόντια» τους ΑΕΛ και Κρόνος

επσκ
29 Αυγούστου 2016 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές για την δυναμική που θα έχουν φέτος η αε Λευκίμμης και ο Κρόνος, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Οι δυο ομάδες με πολύ ποιοτικές μεταγραφές και παίκτες που άνετα θα έπαιζαν στην Γ΄ Εθνική...

είναι ένα βήμα μπροστά από τις αντίστοιχες ομάδες της κατηγορίας και αυτό μπορεί για κάποιους να είναι θεωρητικό, αλλά από τα φιλικά ματς οι δυο φετινοί «μονομάχοι» της Α1 δείχνουν τα δόντια τους. 
Στα φιλικά παιγνίδια έχουν εξαιρετική παρουσία και δεν μιλάμε για νίκες και σκορ, αλλά για την εικόνα που δείχνουν, μια εικόνα που φαντάζει ότι είναι έκανκλικ πάνω από τους αντιπάλους τους. Αυτό έδειξαν και τα τελευταία τους φιλικά παιγνίδια. Του μεν Κρόνου η νίκη 4-0 στο Κοντόκαλι με αντίπαλο τον τοπικό ΑΟΚ (σκόρερς Κονισπολιάτης Ν. 15΄, Δημητριάδης 40΄, Μωραϊτης Αλ. 60΄, Καραϊσαρλής 80΄), της δε ΑΕ Λευκίμμης η νίκη με 1-0 στα Γιάννενα επί της περσινής πρωταθλήτριας της ΕΠΣΗ ομάδας του ΑΟ Βελισσάριος, με γκολ από εκτέλεση πέναλτι στο 75΄ του Μπονέρη. 
Οι δυο ομάδες του Νότου δείχνουν έτοιμες ήδη για τη φετινή τους μονομαχία που αν κρίνουμε και το τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες της Α1, το πρωτάθλημα θα είναι υπόθεση των δύο αυτών ομάδων. 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια