Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο Θιναλιακού σε Κορομπόκη. Δεν κατεβαίνει η ΓΕΘ

ΕΠΣΚ
01 Σεπτεμβρίου 2020 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός αποφάσισε να μη συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αν και είχε δικαίωμα,

κυρίως για τα υπέρογκα ποσά που χρειάζονται, με προτάσεις σε ΕΠΟ από το Δ.Σ., που έμειναν στα χαρτιά. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν το καλύτερο δυνατό και σωστά επέλεξαν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν φέτος.
Για να φτάσουν στη Γ΄ Εθνική, δούλεψαν μεθοδικά τα τελευταία χρόνια με τον Παναγιώτη Κορομπόκη στο πόστο του προπονητή, έναν άνθρωπο που έπαιξε στην Α΄ Εθνική με τη φανέλα του Αθηναϊκού και του ΑΟ Κέρκυρα και έκανε καταπληκτική δουλειά  στην ομάδα της Αχαράβης. Η ποιότητά του σαν προπονητής είναι τέτοια που του αξίζει κάτι περισσότερο από την Α1 και τη Γ΄ Εθνική, όμως επέλεξε να μείνει στην Κέρκυρα και ανέλαβε την ΑΕ Λευκίμμης. Το Δ.Σ. εκτιμώντας την τεράστια προσφορά του, εξέδωσε δημόσιο ευχαριστήριο που αναφέρει:

«Το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον προπονητή της ομάδας τα τελευταία 5 χρόνια Παναγιώτη Κορομπόκη. Η ξεχωριστή ποδοσφαιρική του γνώση και η μοναδική του προπονητική ικανότητα, σε συνδυασμό με τη δική μας θέληση να του προσφέρουμε ένα σοβαρό και προγραμματισμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, έφτιαξε μια ομάδα που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κλείνοντας ουσιαστικά έναν κύκλο μιας πενταετίας μόνο θετικά. Μπορούμε να κρατάμε από μια άψογη ποδοσφαιρική, αλλά κυρίως ανθρώπινη σχέση. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε μαζί του και καταφέραμε όλοι μαζί να φέρουμε διακρίσεις στην ομάδα. Ευχόμαστε το καλύτερο στον Παναγιώτη πιστεύοντας ακράδαντα ότι το νησί με τα σημερινά δεδομένα, φαντάζει μικρό για το προπονητικό του ταλέντο».

Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε ότι παραμένουν στις τάξεις της οι Γ. Κούδας, Χρ. Αρμένης, Γ. Αγόρας, Κλ. Μπάρντι, Ερτ. Μπάρντι, Σπ. Κροκίδης, Γ. Αργυρός, Κ. Σαλβάνος, Αν. Μαρτίνος, Φ. Λυκόκας, ενώ προχωράει σε μεταγραφικές κινήσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν. Να θυμίσουμε ότι τη φετινή  σεζόν προπονητής ανέλαβε ο διπλωματούχος Δ. Φραγγούλης, πέρσι ήταν βοηθός του Π. Κορομπόκη.
Τέλος η ΓΕΘ η οποία είναι ομάδα του Θιναλιακού και είναι το σκαλοπάτι των παιδιών της Ακαδημίας για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα, δεν δηλώθηκε στο φετινό πρωτάθλημα. Και έχει δίκιο ο πρόεδρος κ. Ανεμογιάννης γιατί η κατάργηση της Β΄ κατηγορίας (μόνο για φέτος) άλλαξε τα δεδομένα. Παιδιά 14 - 16 χρόνων δεν μπορούν να συναγωνίζονται κάποιες ομάδες της Α΄, χάνει την αξία της η συμμετοχή στη διαμορφούμενη κατάσταση και η απόφαση να μην κατέβει η ΓΕΘ έχει θέση διαμαρτυρίας για τον χειρισμό της ΕΠΣΚ στο κομμάτι αυτό.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια